ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Κρανίδι και Άργος με υψηλές θερμοκρασίες στην Αργολίδα - Έρχεται περισσότερη ζέστη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:14:00 μ.μ. | | |
Αρναούτογλου
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, οι μέγιστες θερμοκρασίες την Πέμπτη 29 Ιουνίου ξεπέρασαν τοπικά τους 35 βαθμούς Κελσίου. 

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί που κατέγραψαν τις υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες.
Ανάμεσά τους το Κρανίδι με την υψηλότερη θερμοκρασία στους 36,3 βαθμούς και το Άργος στους 35,4.

Σάκης Αρναούτογλου: Ερχεται ζέστη

Το επόμενο 24ωρο θα υπάρξει μια περιορισμένη αστάθεια μεταξύ μεσημβρινών και απογευματινών ωρών, η οποία θα δώσει διάσπαρτες μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις πιο ορεινές-ημιορεινές περιοχές στην Πελοπόννησο, στα περισσότερα τμήματα της ανατολικής Στερεάς και στη Θεσσαλία.

Τις βραδινές ώρες η αστάθεια αυτή θα έχει περιοριστεί ενώ στις περισσότερες περιοχές της χώρας η μέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι στρέφονται γενικά σε βοριάδες ρίχνοντας ελαφρώς τη θερμοκρασία και την σχετική υγρασία. Τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά.

Τις πρωινές ώρες η Αττική θα έχει λίγα σύννεφα και αρκετή ηλιοφάνεια. Μεταξύ μεσημβρινών και απογευματινών ωρών στα κεντροβόρεια ορεινά-ημιορεινά τμήματα τα σύννεφα θα πυκνώσουν αρκετά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν κάποιες διάσπαρτες μπόρες ή και μεμονωμένες καταιγίδες, φαινόμενα που θα έχουν εξασθενήσει μέχρι αργά το απόγευμα.

Οι άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις στα 4 με 5 μποφόρ, η θερμοκρασία στους 22 με 31 βαθμούς Κελσίου και η σχετική υγρασία αισθητά χαμηλότερη σε σχέση με την Πέμπτη.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει λιακάδα από το πρωί ενώ λίγα σύννεφα θα σχηματιστούν στα ορεινά της περιφέρειας με μικρή πιθανότητα να δώσουν παροδικές μπόρες ή και καταιγίδες στα ορεινά της βόρειας Χαλκιδικής.

Οι άνεμοι με τη μορφή θαλάσσιας αύρας στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 20 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται καλοκαιρία και πολλή ζέστη σε όλη την Ελλάδα. Στη βόρεια χώρα, το Σάββατο αναμένονται μικρής διάρκειας μπόρες στα ορεινά, ενώ την Κυριακή οι βροχές που θα εκδηλωθούν τις απογευματινές ώρες θα έχουν τοπικά μεγαλύτερη ένταση.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ