ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Άργος: Με την "Πρωτοβουλία" η Μαρία Β. Μπάρλα για έναν Δήμο που θα διοικείται δημοκρατικά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:17:00 π.μ. | |
Γιάννης Μαλτέζος
Η Μαρία Μπάρλα του Βασιλείου και της Έλλης, ήταν μία από τους 50 πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, που εντάχθηκαν στην “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” την 03.02.2023.

Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, παντρεμένη με τον Γιώργο Μπεκιάρη, αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας και μητέρα δύο αγοριών, ηλικίας 13 και 9 ετών.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Ποινικό Δίκαιο. Μιλά άπταιστα αγγλικά, καθώς και γερμανικά.

Μετά από 8 έτη μάχιμης δικηγορίας στην Αθήνα, επέλεξε με το σύζυγό της να επιστρέψουν και να εγκατασταθούν στο Άργος, την πόλη που γεννηθήκαν, μεγάλωσαν και αγαπούν. Από το 2013 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίουκαι διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην πόλη του Άργους.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία της στον χώρο της δικηγορίας και την καθημερινή της επαφή με τους πολίτες γνωρίζει όχι μόνο τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν, αλλά και το πώς να δίνει λύση σε αυτά.

Πήρε την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ να ασχοληθεί για πρώτη φορά ως υποψήφια σε αυτοδιοικητικές εκλογές, οραματιζόμενη:

– έναν Δήμο, ο οποίος θα διοικείται δημοκρατικά, με δικαιοσύνη, διαφάνεια και αξιοποίηση κάθε δυνατού χρηματοδοτικού εργαλείου

-έναν Δήμο με κατάλληλες σχολικές υποδομές, κοινόχρηστους χώρους και παιδικές χαρές, φιλικό προς τα άτομα με κάθε είδους αναπηρία

-έναν Δήμο που θα βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τους όμορους Δήμους, την Περιφέρεια και την κεντρική Διοίκηση

-έναν Δήμο που θα αναπτύσσεται και πέρα από τα όρια της κεντρικής πλατείας του Άργους, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε τοπική κοινότητα

Καλό Αγώνα και με τη νίκη !
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ