ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Το Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Άργους τίμησε την προστάτιδα εικόνα του Αγίου Πνεύματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:38:00 μ.μ. | |
Εκκλησάκι
Το Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Άργους τίμησε και φέτος με μεγαλοπρέπεια και μεγάλη προσέλευση κόσμου, τον εορτασμό της εικόνας του Αγίου Πνεύματος, Προστάτη του Σωματείου τη Δευτέρα 05/06/2023 στην Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο κεφαλάρι Αχλαδοκάμπου.
Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία παρουσία μελών και φίλων του Σωματείου και στη συνέχεια ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι.
Εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος ευχαρίστησαν θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου για την παρουσία τους καθώς και όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.
Παίρνοντας το λόγο ο Πρόεδρος Θοδωρής Γαβρίλος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου Χρόνια Πολλά, να έχουν τη φώτιση του Αγίου Πνεύματος, υγεία και ευημερία, δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συσπείρωση στην ετήσια γενική συνέλευση καθώς και το καλό κλίμα, τη συνοχή και τη συναδελφική αλληλεγγύη που επικρατεί αυτή τη στιγμή ανάμεσα στα μέλη του Σωματείου κάνοντάς το παράδειγμα προς μίμηση!

Με εκτίμηση εκ του Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ