ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Εκδήλωση στην Ασίνη προς τιμήν του Δ. Μανουσάκη και της «Ελληνικής Εταιρείας Κονσερβών ΚΥΚΝΟΣ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:53:00 π.μ. | | |
Απονομή πλακέτας
Την Παρασκευή, 9 Ιουνίου, στο Κοινοτικό Κέντρο Ασίνης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν του κ. Μανουσάκη και της «Ελληνικής Εταιρείας Κονσερβών ΚΥΚΝΟΣ», με αφορμή την δωρεά φορητού απινιδωτή στην Κοινότητα Ασίνης.
Την εκδήλωση διοργάνωσε το Νηπιαγωγείο Ασίνης, καθώς με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών του, εξασφάλισε μέσω δωρεάς το ποσό για την αγορά απινιδωτή, ο οποίος στη συνέχεια θα διατεθεί στην Κοινότητα Ασίνης. Αφορμή στάθηκε η Δράση που πραγματοποιήθηκε την φετινή χρονιά στο Νηπιαγωγείο και αφορούσε την πρόληψη και την διαφύλαξη της υγείας των παιδιών αλλά και την καλλιέργεια των αρχών του Εθελοντισμού.
Όπως ανέφερε και η κα. Χουλιάρα Αναστασία στην ομιλία της, διοργανώτρια της εκδήλωσης και προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, «… ικανοποιώντας τον στόχο του προγράμματος, που ήταν η προσφορά στον συνάνθρωπο και ο Εθελοντισμός, αλλά και σε συνδυασμό με την επικοινωνία και καλή συνεργασία που έχει αναπτύξει το σχολείο μας, όχι μόνο με τους γονείς αλλά και την τοπική κοινωνία και τους φορείς, οδηγηθήκαμε στην ενέργεια μας αυτή. 
Επιπλέον, θέλαμε τα αποτελέσματα της δράσης μας να μην παραμείνουν στα στενά πλαίσια του Νηπιαγωγείου, αλλά να έχουν αντίκτυπο και ένα θετικό αποτέλεσμα και στην τοπική κοινωνία. Να καταφέρουμε , δηλαδή, να εξασφαλίσουμε μέσω δωρεάς και να διαθέσουμε στη Κοινότητα Ασίνης έναν απινιδωτή, με σκοπό την διαφύλαξη της υγείας των κατοίκων του χωριού και όχι μόνο».
Στην εκδήλωση έδωσαν τον παρόν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Κωστούρος, ο Πρόεδρος της κοινότητας Ασίνης, κ. Χριστόπουλος , ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Κοινότητας, κ. Κρεμμύδας, η Πρόεδρος της Σχολ. Επιτροπής, κα. Ράλλη, καθώς και μέλη του τοπικού συμβουλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ