ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου ανακοίνωσε η Λαϊκή Συσπείρωση για τον Δήμο Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. | |
ΛΑ. ΣΥ.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Άργους-Μυκηνών συμμετέχει στη μάχη των Δημοτικών εκλογών που, εκ των πραγμάτων, θα έχει γενικευμένο πολιτικό χαρακτήρα.

Τα λεγόμενα τοπικά προβλήματα είναι απόρροια της γενικής πολιτικής γραμμής. Οι πλημμύρες, οι πυρκαγιές, οι σεισμοί και τα τραγικά για τη ζωή και την περιουσία του λαού αποτελέσματά τους, είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις ταξικές επιλογές στήριξης των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων από το κράτος, την Τοπική και Περιφερειακή διοίκηση, τις αστικές κυβερνήσεις και κόμματα τους.

Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές, υλοποιώντας την κεντρική αντιλαϊκή πολιτική, διοχετεύουν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ που διαχειρίζονται σε έργα και υποδομές που εξυπηρετούν την ανάπτυξη του μεγάλου κεφαλαίου και όχι τις λαϊκές ανάγκες.

Γι’ αυτό και τα αστικά κόμματα επιδιώκουν να τις ελέγχουν. Οι δήμοι είναι αυτοί που στην πλειοψηφία τους υλοποίησαν την πολιτική επιβολής φόρων, των ελαστικών σχέσεων εργασίας, της εμπορευματοποίησης, αποδέχτηκαν την περιστολή της κρατικής χρηματοδότησης.

Οι συνδυασμοί που καταρτίζονται, τα πρόσωπα, οι επικεφαλής τους, παίζουν το ρόλο τους.

Το κύριο κριτήριο ψήφου όμως δεν μπορεί να είναι μόνο τα πρόσωπα αλλά ποια πολιτική στηρίζουν με τη δράση τους και ποια είναι η στάση τους απέναντι στα καθημερινά λαϊκά προβλήματα.

Οι εκλεγμένοι με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, όπως κι εδώ στο δήμο Άργους-Μυκηνών, όλα τα προηγούμενα χρόνια, σε αντίθεση με τις άλλες δυνάμεις, έδωσαν μάχες μέσα και έξω απ’ τα συμβούλια ενάντια στα βάρβαρα αντεργατικά- αντιλαϊκά σχέδια κυβέρνησης και Ε.Ε.. Πρόβαλαν και υποστήριξαν αιτήματα και μέτρα για τις ανάγκες του λαού κόντρα στα συμφέροντα των λίγων, βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των αγώνων των εργαζομένων, των αγροτών, των φτωχών βιοπαλαιστών.

Από τέτοιους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά μπροστά στον αγώνα του λαού, της νεολαίας, για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών τους, για μια ζωή ανθρώπινη με δικαιώματα ενάντια στη βαρβαρότητα που βιώνουμε σήμερα, απαρτίζεται το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Δήμο Άργους –Μυκηνών.

Ο Δήμος μας χρειάζεται μια δημοτική αρχή, που θα αντιπαλεύει την κυβερνητική και από χέρι, αντιλαϊκή πολιτική, που θα διεκδικεί κονδύλια για έργα που θα εξυπηρετούν τους δημότες, κι όχι έργα βιτρίνας. Που θα συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής του αργίτικου λαού και θα χαράζει το δρόμο της αγωνιστικής διεκδίκησης του, για τα μικρά και μεγάλα καθημερινά προβλήματα.

Πάντα αισιόδοξα και δυναμικά, με αγωνιστική διάθεση προχωράμε στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και παρουσιάζουμε τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων μας.

Το ψηφοδέλτιο


Επικεφαλής της ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Άργους-Μυκηνών, υποψήφια Δήμαρχος, είναι η ΜΠΑΒΕΛΗ ΝΑΥΣΙΚΑ, Αγρότισσα, Συνδικαλίστρια στο Ταξικό Γυναικείο Κίνημα και οι πρώτοι 30 υποψήφιοι:

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Λογίστρια-Ιδιωτική Υπάλληλος

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, Ιδιωτική Υπάλληλος, Οικονομολόγος, Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας

ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Αγρότης

ΓΑΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Καθηγητής-Φιλόλογος Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, μέλος ΔΣ Πολιτιστικού Συλλόγου Ήρας

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΙΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΜΑΝΘΟΣ), Συνταξιούχος

ΓΚΟΥΒΙΣΗ ΒΟΥΛΑ, Οδοντίατρος

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ, Σκηνοθέτης

ΔΗΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Βιομηχανικός εργάτης, μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας-Κορινθίας

ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Συνταξιούχος

ΔΙΑΛΙΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Συνταξιούχος εκπαιδευτικός

ΔΙΑΛΙΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ

ΔΙΟΛΙΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Αγρότης, Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας (ΑΚΣΥΝΑ)

ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ (ΜΑΡΩ), Εμποροϋπάλληλος, Γεωπόνος Τ.Ε., Πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Αυτοαπασχολούμενος

ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Αγρότης

ΚΑΤΣΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Ξυλουργός, Γραμματέας του ΔΣ του Συνδέσμου Ξυλουργών Αργολίδας

ΚΟΥΤΡΟΥΦΙΝΗ ΜΑΡΙΑ, Αγρότισσα, μέλος του Προεδρείου της Ομάδας Γυναικών Άργους της ΟΓΕ

ΜΑΚΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΧΑΡΗΣ), Εκπαιδευτικός, μέλος του ΔΣ του Σ.Ε.Π.Ε.

ΜΑΡΙΝΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, Βιομηχανική εργάτρια

ΜΑΡΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, Ξενοδοχοϋπάλληλος

ΜΕΛΙΓΚΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Οικοδόμος

ΜΠΑΒΕΛΗ ΙΩΑΝΝΑ, Απόφοιτη Τμήματος Δημόσιας Υγείας, Ιδιωτική Υπάλληλος

ΜΠΕΞΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, Εργάτης

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ, Συνταξιούχος Γεωπόνος Π.Ε.

ΠΙΝΑΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Λογίστρια-Ιδιωτική Υπάλληλος, Πρόεδρος του ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου

ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, Απόφοιτη Οικονομικών Επιστημών, Εργαζόμενη στη βιομηχανία, Γραμματέας της Κεντρικής Διοίκησης του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας-Κορινθίας

ΤΣΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Συνταξιούχος σιδηροδρομικός, εκλεγμένος σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Τοπικό Συμβούλιο Φιχτίων

ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, Λογίστρια-Ιδιωτική Υπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Κίου

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ, Εκπαιδευτικός, Γραμματέας του ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Κίου

ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ ΑΝΝΑ, Συνταξιούχος εκπαιδευτικός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ