ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Αναρτήθηκαν τα ονόματα των πωλητών που δραστηριοποιούνται στη λαϊκή αγορά Ναυπλίου και Αγίας Τριάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:11:00 μ.μ. | | |
Φρούτα
Το Τμήμα Αδειοδότησης και Ρύθμισης Επορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Ναυπλιέων ενημερώνει τους πωλητές των λαϊκών αγορών του δήμου ότι έχει εκδοθεί και δημοσιευθεί στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» με αριθμό ΑΔΑ: ΨΦΨ8ΩΚΦ-ΗΑ9 και θέμα « Διαπιστωτική πράξη κατάταξης πωλητών των λαϊκών αγορών του Δήμου Ναυπλιέων βάσει του άρθρου 66 του ν. 4849/21 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει».


Η διαπιστωτική πράξη θα είναι αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του δήμου στη διαδρομή : nafplio.gr/ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Όσοι πωλητές δραστηριοποιούνται στις λαϊκές του δήμου Ναυπλίεων και δεν περιλαμβάνονται στη διαπιστωτική πράξη μπορούν να υποβάλλουν στο Τμήμα Αδειοδότησης και Ρύθμισης Επορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Ναυπλιέων, από 1/7/2023 έως και 20/7/2023 ένσταση συνοδευόμενη από τα κάτωθι δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο άδειας σε ισχύ

2. Φωτοαντίγραφο ταυτότητας

3. Δημοτική ενημερότητα

Οι ενστάσεις θα εξεταστούν από την αρμόδια πενταμελή Επιτροπή εντός δέκα ημερών και εν συνεχεία θα εκδοδεί η τροποποιημένη διαπιστωστική πράξη.

Με το πέρας της προθεσμίας των ενστάσεων ήτοι 20/7/2023 , όσοι πωλητές δεν έχουν καταθέσει φωτοαντίγραφο άδειας σε ισχύ και δημοτική ενημερότητα δε θα μπορούν να δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές του Δήμου Ναυπλιέων και οι προσωρινές θέσεις που καταλαμβάνουν θα θεωρηθούν κενές , ώστε η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας να προβεί στην έκδοση σχετικής προκήρυξης για την πλήρωσή τους.

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ