ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός κατά διαστήματα και τον Ιούλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:10:00 μ.μ. | |
Κλέαρχος Μαρουσάκης
Η καιρική αστάθεια του Ιουνίου φαίνεται πως θα συνεχιστεί και τον Ιούλιο, με το… καλοκαίρι να έρχεται από τα μέσα του μήνα. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, ίσως προς το τέλος του καλοκαιριού να δούμε τις… πολλές ζέστες.

«Είναι ένας καιρός ο οποίος δεν συμβαδίζει με την εποχή, αλλά με αυτόν όπως όλα δείχνουν θα πορευτούμε. Φαίνεται γύρω στις 15 Ιουλίου να πάμε σε πιο ομαλές συνθήκες. Κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτό το καιρικό μοτίβο και θα μας έρθουν οι ζέστες, ίσως προς το τέλος του καλοκαιριού πιο έντονες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος του Open.

Η εξέλιξη του καιρού μέχρι την Κυριακή

Η αστάθεια περιορίζεται σήμερα προς την περιοχή της κεντρικής και νότια χώρας. Βροχές θα δούμε σήμερα προς την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, ενώ προς το απόγευμα η αστάθεια θα επεκταθεί προς τη Μακεδονία.

Ο καιρός θα είναι καλύτερος στην Αττική, με τον υδράργυρο να δείχνει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Ίσως υπάρξουν κάποιες μπόρες προς τα δυτικά το απόγευμα. Στη Θεσσαλονίκη ίσως σημειωθούν κάποιες μπόρες, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα περιοριστεί περισσότερο η αστάθεια προς την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, θα πάμε έτσι μέχρι και το Σάββατο και από την Κυριακή κατεβαίνει πάλι μια διαταραχή για να πυροδοτήσει για άλλη μια φορά αυτόν τον άστατο καιρό.

Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και κυρίως στην Πελοπόννησο και τη Στερεά σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ.

Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 30 με 32 βαθμούς και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 33 βαθμούς Κελσίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ