ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

"Σαν Παραμύθι…": Το βιβλίο της Βασιλικής Καχριμάνη εκτυπώθηκε και στην γραφή braille

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:52:00 μ.μ. | | |
Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος καλεσμένων, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού <Μ. Αλέξανδρος> με την ευγενική υποστήριξη του Λυκείου των Ελληνίδων, του Δήμου Άργους – Μυκηνών και του 3ου δημοτικού σχολείου Άργους, η παρουσίαση του Βιβλίου της Βασιλικής Καχριμάνη <Σαν Παραμύθι…> η Συγγραφέας μέσα από το βιβλίο της γυρίζει το ρολόι 200 χρόνια πριν σε μια πόλη…. στην πόλη μας…. στο Άργος του 1821 που <ήταν όλα σιωπηλά, γιατί τα 'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά>, κατά τον εθνικό μας ποιητή.

Μέσα από το όνειρο του ήρωα του παραμυθιού ταξιδέψαμε…. και μας άφησε τόσο ωραία και διδακτικά συναισθήματα για εμάς τους μεγαλύτερους πόσο μάλλον για τους μικρούς μας φίλους βλέποντες και μη βλέποντες.

Το βιβλίο το προλόγισαν η κ. Βίκυ Φλέσσα δημοσιογράφος, ο κ. Μουσταΐρας δ/ντης του 3ου δημοτικού σχολείου Άργους και η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων κ. Ευτυχία Δημοπούλου. 

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε σε γραφή Braille ο μαθητής του 6ου δημοτικού σχολείου Άργους Γεώργιος Γαμβρουλάς ο οποίος απέσπασε και το πιο θερμό χειροκρότημα.

Το παραμύθι αποδόθηκε και θεατρικά από τα παιδιά του 3ου δημοτικού σχολείου Άργους.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΥΦΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ