ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων Erasmus+ ΔΙΕΚ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 π.μ. | |
παρουσίαση
Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) Άργους υλοποίησε, την Παρασκευή 09/06/2023, ημερίδα διάχυσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος κινητικότητας με κωδικό 2022-1-EL01-KA122-VET-000072606 και τίτλο «Οι κοινωνικές διαστάσεις του επαγγέλματος του Βοηθού Φαρμακείου». 
Η κινητικότητα εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ Βασική Δράση 1 (ΚΑ1): Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων. Η ροή πραγματοποιήθηκε κατά την περίοδο 14-29 Νοεμβρίου 2022, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, σε συνεργασία με το Athena Study and Training srl, οργανισμό υποδοχής του προγράμματος.
Το πρόγραμμα κινητικότητας συνέβαλε στον εμπλουτισμό της επαγγελματικής και προσωπικής εμπειρίας έντεκα (11) καταρτιζόμενων του Δ.ΙΕΚ Άργους μέσω καλλιέργειας της διαπολιτισμικής ευαισθητοποίησης, εξοικείωσης με την κουλτούρα, τον τρόπο ζωής και τον πολιτισμό του Ρουμανικού λαού. Βοήθησε στην εξοικείωση των σπουδαστών σε τεχνικές εργαστηρίου, στην αλλαγή νοοτροπίας και την διαφοροποίηση, με σκοπό την ολιστική προσέγγιση του ασθενούς, με ταυτόχρονη βελτίωση των δεξιοτήτων επικοινωνίας στην Αγγλική γλώσσα και ειδικά στην ορολογία επιστημονικών τομέων της Φαρμακευτικής και της Ιατρικής.
Το ΔΙΕΚ Άργους συγχαίρει όλους όσοι συνέβαλαν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του σχεδίου κινητικότητας στο Βουκουρέστι. Παράλληλα εκφράζει τις ευχαριστίες στην κ. Κατσουλάκου Αριστέα (Πρόεδρο του Συλλόγου Φαρμακοποιών Αργολίδας) και στην κ. Κολοκόντε Μαρία (Φαρμακοποιό της Ν.Μ. Ναυπλίου), στους/στις εκπαιδευτές/τριες και καταρτιζόμενους/νες του Δ.ΙΕΚ Άργους, που τίμησαν με την παρουσία τους την ημερίδα διάχυσης των αποτελεσμάτων Erasmus+.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ