ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Mediterranean Yacht Show 2023: Το επίσημο βίντεο της διοργάνωσης που προβάλει το Ναύπλιο σε όλο τον πλανήτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 μ.μ. | |
Mediterranean Yacht Show 2023
Με μια εντυπωσιακή σειρά από 92 από τα καλύτερα γιοτ με ελληνική άδεια ναύλωσης , με αθροιστικό συνολικό μήκος άνω των 3,5 χιλιομέτρων , το φετινό MEDYS παρουσίασε για άλλη μια φορά την επιτομή του πολυτελούς γιοτ.

Με την υποστήριξη του Ελληνικού Συλλόγου Ναυπηγών , με τη συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού , η Έκθεση ξεπέρασε κάθε προσδοκία για άλλη μια χρονιά. 

Περισσότεροι από 750 επαγγελματίες του κλάδου από 31 χώρες συμμετείχαν στη φετινή έκθεση και μαζί με καπετάνιους γιοτ, πληρώματα και εκθέτες δημιούργησαν πολύτιμες σχέσεις συνεργασίας.

Ταυτόχρονα, το αξιοσημείωτο σκηνικό του Ναυπλίου , συνώνυμο της εξαιρετικής φιλοξενίας, έκανε ένα μαγευτικό ξόρκι στους παρευρισκόμενους εντείνοντας αυτές τις συνδέσεις και καθιστώντας το ως αγαπημένο προορισμό μεταξύ των μεσιτών.

Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση των γιοτ, το MEDYS παρουσίασε επίσης τον πολυαναμενόμενο Διαγωνισμό Αρχιμαγείρων , όπου οι ταλαντούχοι σεφ από τα συμμετέχοντα γιοτ παρουσίασαν τις μαγειρικές τους ικανότητες. 

Οι αξιότιμοι κριτές, μεταξύ των οποίων οι σεφ Γιώργος Παπαζαχαρίας του εστιατορίου Delta στην Αθήνα και ο Antonio Mellino του εστιατορίου Quattro Passi στο Nerano, βραβευμένοι με 2 αστέρια Michelin , πρόσθεσαν τον ενθουσιασμό.

Ολοκληρώνοντας το σόου με ένα μαγευτικό φινάλε, τα εντυπωσιακά γιοτ ήχησαν τις κόρνες τους. Αυτή η αξέχαστη στιγμή θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές όλων των παρευρισκομένων.

Ανυπομονούμε να βρεθούμε ξανά τον επόμενο χρόνο, από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου για το 9ο Mediterranean Yacht Show

Μέχρι τότε, ας ανατρέξουμε σε μερικές από τις πιο μοναδικές στιγμές του 2023 MEDYS!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ