ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Αγωνιώδεις έρευνες στα χαλάσματα - Τι κατέθεσαν τραυματίες και συλληφθέντες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:26:00 π.μ. | | |
Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα
Οι άνδρες της ΕΜΑΚ συνεχίζουν το πρωί της Δευτέρας τις έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένους στα χαλάσματα της γέφυρας, που κατέρρευσε το μεσημέρι της Κυριακής με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν επιπλέον δώδεκα άτομα.


Σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα οι δύο εκ των 4 συλληφθέντων. Αναμένεται να τους ασκηθεί δίωξη για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα. Οι άλλοι δύο συλληφθέντες είναι μεταξύ των τραυματιών και παραμένουν φρουρούμενοι στα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται.

Συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Ρίου νοσηλεύεται ένας χειριστής και στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» ο εργοδηγός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοποννήσου», εν τω μεταξύ, οι συλληφθέντες φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς ότι η γέφυρα κατέρρευσε ενώ εκτελούσαν εργασίες. Από την πλευρά τους οι 10 Ρομά τραυματίες φέρεται να κατέθεσαν στην αστυνομία ότι βρίσκονταν στο σημείο προκειμένου να μαζέψουν σίδερα.

H κατάρρευση του τμήματος γέφυρας της περιμετρικής Πατρών έγινε στο 206ο χιλιόμετρο Πατρών- Πύργου με κατεύθυνση προς Πάτρα. Άμεσα μετέβησαν στο σημείο 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, η ομάδα Ίκαρος με μη επανδρωμένα αεροσκάφη καθώς και ειδικά διασωστικά οχήματα της 6ης ΕΜΑΚ με 2 διασωστικούς σκύλους. Στο συγκεκριμένο τμήμα της γέφυρας είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία και ήταν κλειστό με απόφαση της Διεύθυνσης της αστυνομίας Αχαΐας από την Πέμπτη 20 Ιουλίου λόγω εργασιών κατεδάφισης για την ανακατασκευή της κάτω διάβασης.  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ