ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δήμου Ερμιονίδας για τον θάνατο της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:58:00 μ.μ. | |
Πένθος
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας, με αφορμή τη θλιβερή είδηση της απώλειας της δημότισσας και μεγάλης ευεργέτιδας του Δήμου μας , Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη που είχε τιμηθεί σε ειδική τελετή με το Χρυσό Κλειδί του Δήμου Ερμιονίδας, πραγματοποίησε ύστερα από πρόταση του Δημάρχου Ερμιονίδας , κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου , δια περιφοράς έκτακτη συνεδρίαση την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023, με ώρα έναρξης 14:00 και ώρα λήξης 15:00.

Aφού έλαβε υπόψη τη μεγάλη διάθεση της εκλιπούσας για προσφορά, το βαρυσήμαντο έργο της που άφησε παρακαταθήκη για την κοινωνία της Ερμιονίδας και της χώραμας , καθώς και το γεγονός ότι υπήρξε η Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο « ΕΛΠΙΔΑ » και Πρέσβειρα καλής θέλησης της UNESCO, συμβάλλοντας με το ήθος της και το μεγαλείο της καρδιάς της να σωθούν δεκάδες παιδικές ζωές . 

Με την υπ' αριθμ . 192/2023 απόφασή του εγκρίνει ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα: 

Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια της εκλιπούσας , Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη . 

Να κυματίσει μεσίστια η σημαία στο Δημαρχείο και σε όλα τα Κοινοτικά καταστήματα του Δήμου Ερμιονίδας κατά την ημέρα της κηδείας . 

Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της , στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου . 

Να κατατεθεί στη μνήμη της εκλιπούσας , εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου , αντί στεφάνου , χρηματικό ποσό , το οποίο θα διατεθεί στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» . 

Να δοθεί το όνομα της εκλιπούσας σε οδό – πλατεία στην Κοινότητα Ερμιόνης . 

Να αναρτηθεί η παρούσα απόφαση στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονίδας και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ