ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στη συναυλία του Νίκου Βέρτη στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:41:00 π.μ. | | |
STAGE LIVE
Μια μοναδική μουσική βραδιά χάρισε ο Νίκος Βέρτης στο κοινό του Ναυπλίου το οποίο τον αποθέωσε, σε μια εξαιρετική συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου το Σάββατο 22 Ιουλίου.

Mε πάνω από 3.000 θεατές να παραβρίσκονται για να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα που ετοίμασε, ο Νίκος Βέρτης και η ορχήστρα του πρόσφεραν ένα αξέχαστο show στο κοινό.
Το stage ήταν εντυπωσιακό, με τεράστια κάθετα videowalls και φώτα που δημιούργησαν μια μαγευτική ατμόσφαιρα.
Οι 25 μουσικοί βρίσκονταν σε μια ψηλή μεταλλική σκηνή, η ατμόσφαιρα της συναυλίας ήταν γεμάτη έκσταση, ο Νίκος Βέρτης, γεμάτος ενέργεια, ερμήνευσε τα τραγούδια του με πάθος και συναίσθημα, συγκινώντας πολλές φορές το κοινό με τις ερμηνείες του.
Οι στιγμές των μπαλάντων ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές, με τα φώτα από τα κινητά των θεατών να φωτίζουν το στάδιο και να δημιουργούν ένα μοναδικό οπτικό
Ο Νίκος Βέρτης διανύει μια άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία για τα 20 χρόνια της μουσικής του πορείας. “Το μόνο που ετοίμασα είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένδειξη αγάπης προς τους ανθρώπους που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μια περιοδεία από καρδιάς και ένα όνειρο πολλών ετών”, δηλώνει ο καλλιτέχνης. 20 χρόνια… με ατελείωτα μουσικά ταξίδια στα πιο μαγευτικά και ρομαντικά σημεία της χώρας.
Πηγή: theotvnews.com

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ