ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Ο Αντώνης Σ. Βαρδάκας στη "Πρωτοβουλία" με θέληση να επανέλθει το Άργος εκεί που του αξίζει

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:51:00 μ.μ. | |
Γιάννης Μαλτέζος
Βασικό στοιχείο μιας «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ» είναι η καινοτομία και οι νέες, φρέσκες ιδέες. Για αυτό και η παράταξη μας στηρίζει τις νέες φωνές.


Ο Αντώνης Βαρδάκας του Σίμου και της Νατάσσας είναι μάχιμος δικηγόρος, απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (LLM) στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ενέργειας.

Η πορεία όμως του Αντώνη και η ενασχόλησή του με τα κοινά, ξεκινά από νωρίτερα, καθώς πέρα από τα ενεργή του θέση κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων, είναι από το 2019 έως σήμερα Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αργολίδας, και αποτέλεσε Μέλος της Γραμματείας Πολιτικής Ακαδημίας της ΟΝΝΕΔ από το 2019 έως το 2021.
 
Μέλος της «χρυσής γενιάς» του Διομήδη, ο Αντώνης γνωρίζει πολύ καλά πως τίποτα δεν υλοποιείται δίχως συλλογικότητα και ενότητα, και τα πάντα είναι δυνατά όταν στηρίζονται στα θεμέλια μiας ομάδας, που πιστεύει σε ένα όραμα.
 
Για τον Αντώνη, η απόφαση να ενταχθεί στην ομάδα μας δεν ήταν απλή, αλλά μια κίνηση που πηγάζει από βαθύτατο σεβασμό για την ιστορία του Άργους, και θέληση να επαναφερθεί ξανά εκεί που του αξίζει, στο επίκεντρο.
 
Το μέγεθος και το βάρος της πόλης μας είναι μεγάλο. Εκεί όμως βρίσκεται και η πρόκληση.

Έτσι, ο Αντώνης πήρε την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» να ενταχθεί στην ομάδα που δεν στέκεται σε υποσχέσεις, αλλά σε αποφάσεις για την επόμενη μέρα για το Άργος.

Καλή επιτυχία και με τη νίκη !
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ