ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Θα εγκαταστήσει η ΔΕΗ σταθμούς φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Πελοπόννησο;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:04:00 μ.μ. | |
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με εκπρόσωπο της ΔΕΗ Α.Ε.

Αντικείμενο της συνάντησης, στην οποία μετείχαν επίσης υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας, αποτέλεσε η προοπτική να εγκαταστήσει η ΔΕΗ σταθμούς φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, σε σημεία που θα υποδειχθούν από την Περιφέρεια.

Παράλληλα συζητήθηκε και η δυνατότητα να αναλάβει η ΔΕΗ και τους ήδη εγκατεστημένους φορτιστές σε υποδομές της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίοι είναι πλέον ανενεργοί μετά τη λήξη του σχετικού ευρωπαϊκού προγράμματος.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση, η συνεργασία ΔΕΗ και Περιφέρειας θα μπορούσε να έχει ανταποδοτικό όφελος για την δεύτερη.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι κατ’ αρχάς αντιμετωπίζεται θετικά από την περιφερειακή Αρχή το πιο πάνω ενδεχόμενο, προσθέτοντας ότι το εν λόγω θέμα προγραμματίζεται να έλθει προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο μέσα στον ερχόμενο Αύγουστο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ