ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Γ. Γαβρήλος: Η υποστελέχωση του ΑΤ Ερμιονίδας δημιουργεί πολλά προβλήματα στη λειτουργία του - Κατάθεση αναφοράς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:13:00 μ.μ. | | |
Γ. Γαβρήλος
Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ σχετικά με την υποστελέχωση σε προσωπικό που καταγράφεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας. Η Αναφορά βασίζεται στα πρόσφατα αιτήματα του Δημάρχου Ερμιονίδας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, φορείς οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την ανάγκη ενίσχυσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Ο Γιώργος Γαβρήλος υπογραμμίζει στον αρμόδιο Υπουργό πως την ώρα που η περιοχή βιώνει το ζενίθ της τουριστικής κίνησης, 6 Αστυνομικοί που ανήκουν στην δύναμη του ΑΤ Ερμιονίδας έχουν αποσπαστεί είτε εκτός Νομού, είτε σε άλλες Υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών αλλά και η υπηρεσιακή ζωή των υπολοίπων υπηρετούντων. Οι τρίμηνες έκτακτες μεταθέσεις δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα, ενώ η απροθυμία της συγκεκριμένης Κυβέρνησης για κάλυψη, μέσω των τακτικών μεταθέσεων, των πραγματικών αναγκών του Α.Τ Ερμιονίδας είναι πια εξόφθαλμη, σημειώνει ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Ο κ. Μηταράκης, τόνισε τέλος ο Γιώργος Γαβρήλος, από το βήμα της Βουλής πριν λίγες μέρες στις προγραμματικές δηλώσεις επισήμανε πως «βασική μας προτεραιότητα θα είναι η αντιμετώπιση και πρόληψη της μικρής εγκληματικότητας», δεν μας εξήγησε όμως πως αυτό θα συμβεί όταν αστυνομικά τμήματα κρίσιμων περιοχών αποψιλώνονται κατ΄ εξακολούθηση, η αστυνομική τους κάλυψη υποβαθμίζεται και το Υπουργείο συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα απέναντι στα αγωνιώδη αιτήματα των τοπικών φορέων και Συλλόγων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ