ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας για την Θερμική Καταπόνηση των Εργαζομένων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:26:00 μ.μ. |
Σ.Ε.Τ.Α.
Το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας εν όψει των επερχόμενων Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων ανακοινώνει:

Σύμφωνα με το 4 /10-07-2023 Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας(Ε.Μ.Υ.), καλεί τους κ.κ. Δημάρχους & τις Δημοτικές Αρχές του Νομού Αργολίδας να εφαρμόσουν πιστά και απαρέγκλιτα τις εγκυκλίους 52903 / 26-05-2023 / YΠOYPΓEIO ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ και Δ1α/Γ.Π. οικ 37556 / 10-07-2023 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ - Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ καθώς και τις οδηγίες του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής & Ασφάλειας Της Εργασίας ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε., για την πρόληψη της Θερμικής Καταπόνησης των Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και τα Ν.Π. αυτών. 
Καλούμε τους εργαζόμενους μέλη μας και ειδικότερα αυτούς που απασχολούνται σε εργασίες εξωτερικών χώρων, σε κάθε σωματική δυσφορία που ήθελε αισθανθούν, να διακόπτουν άμεσα την εργασία και να καλούν το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας(Ε.Κ.Α.Β.), για την παροχή άμεσης βοήθειας, καθώς και να ενημερώνουν το Σωματείο. Συνημμένα: Τρία(3) 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Η Πρόεδρος 
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ 

Η Γεν. Γραμματέας
ΙΟΥΛΙΑ ΛΙΑΤΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ