ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Ο Σπύρος Μαρτίνος στο "Όραμα Δημιουργίας" με δέσμευση και συνεχή προσπάθεια για ένα καλύτερο δήμο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:09:00 μ.μ. | |
υποψήφιος
Καλωσορίζω στην παράταξη μας,τον Σπύρο Μαρτίνο ! Σπύρο καλώς όρισες στην νικητήρια παράταξη μας , σου εύχομαι καλό αγώνα για την αλλαγή σελίδας του Δήμου Ναυπλιέων που μοιάζει πιο αναγκαία από ποτέ και σε ευχαριστώ από καρδιάς για την ακόλουθη δήλωση σου:


«ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητοί Φίλοι και Συνδημότες αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με την προσπάθεια που κάνει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ για την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου Ναυπλιέων.

Πιστεύω ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο σημαντικότερος και ο σοβαρότερος από όλους τους δημοκρατικούς θεσμούς, γιατί με τις αποφάσεις και τις ενέργειές της επηρεάζει άμεσα τη ζωή και την καθημερινότητά μας.

Οι απαιτήσεις ενός σύγχρονου δήμου, του δήμου μας, επιβάλλουν τα κριτήρια επιλογής των αιρετών εκπροσώπων να είναι η ικανότητα, η αποτελεσματικότητα , το ήθος , η εντιμότητα , η διάθεση για δημιουργία και προσφορά και το όραμα για έναν καλύτερο δήμο.

Τα κριτήρια μας θα πρέπει να είναι πέρα από κομματικές ή φιλικές η και οικογενειακές ακόμα σχέσεις .Μόνο έτσι θα έχουμε την ευθύνη της επιλογής του ο καθένα μας μόνος του και όλοι μαζί.

Τομείς όπως η καθαριότητα, το περιβάλλον, ο πολιτισμός, ο σωστός σχεδιασμός και η ποιοτική εκτέλεση των δημοτικών έργων, το δικαίωμα των Δημοτών να έχουν λόγο σε αποφάσεις που αφορούν αυτούς και τα παιδιά τους και το βασικότερο στην πλήρη ενημέρωση όλων για την διαχείριση των δημοτικών χρημάτων, είναι βασικά στοιχεία λειτουργίας ενός σύγχρονου δήμου .

Η υπάρχουσα και ήδη απερχόμενη Δημοτική Αρχή ύστερα από έντεκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στο τιμόνι του Δήμου θεωρώ, ότι δεν ανταποκρίθηκε σε όλους του βασικούς τομείς που προανέφερα και δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε πορεία, να εμπιστευτούμε καινούργιους ανθρώπους που με τη στάση ζωής τους , τις γνώσεις, την ηθική και την όρεξη τους , θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στην κοινωνία και στον Δήμο μας, αυτά που δικαιούται και αξίζει.

Είμαι γέννημα θρέμμα της πόλης του Ναυπλίου , πολλοί από εσάς με γνωρίζετε ήδη από μικρό παιδί ,ενώ δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά χρόνια στην πόλη μας . Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πραγματικά σε όλο αυτό το εγχείρημα, συνεισφέροντας την τεχνογνωσία μου και την εμπειρία μου . Ο τελικός κριτής όμως είστε όλοι εσείς. Θα είναι μεγάλη τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη σας και αποτελεί προσωπική μου δέσμευση η συνεχής προσπάθεια για ένα καλύτερο δήμο .

Ευχαριστώ

Σπύρος Μαρτίνος
ΠΟΛ.ΜΗΧ. ΤΕ –ΕΔΕ
ΕΞΩΤ. ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ
ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΔΕΗ-ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ