ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Δημήτρης Πτωχός: Τι αναφέρει στην πρώτη του δήλωση ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:49:00 π.μ. | |
Δημήτρης Πτωχός
«Χρειαζόμαστε ένα νέο όραμα και σχέδιο», τα οποία θα αναδείξουν την Περιφέρεια Πελοποννήσου «σημαιοφόρο» στη νέα πορεία της χώρας, σημειώνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός, στην πρώτη του γραπτή δήλωση μετά την ανακοίνωση υποστήριξης της Νέας Δημοκρατίας. Ο Δημήτρης Πτωχός κάνει κάλεσμα «να τη γράψουμε όλοι μαζί» τη νέα σελίδα της Πελοποννήσου...

Η δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, έχει ως εξής:

"Φίλες και Φίλοι,

συμπολίτες μου,

H Πελοπόννησος είναι η γη στην οποία γεννηθήκαμε.

Ένας τόπος πλούσιος σε ομορφιά και παραδόσεις, με σπουδαίους ανθρώπους.

Οι Μωραΐτες έχουμε σταθεί πρωταγωνιστές σε όλη την πορεία του Έθνους μας.

Σήμερα, πρέπει να κτίσουμε πάνω σε ό,τι θετικό έχει γίνει και να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα. Για να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και να κινητοποιήσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.

Η πρόταση του Πρωθυπουργού να μπω μπροστά σε αυτή την προσπάθεια, με τιμά. Τον ευχαριστώ. Υπόσχομαι να δώσω τον καλό αγώνα για την παράταξη και τον τόπο μας.

Χρειαζόμαστε ένα νέο όραμα και σχέδιο για να το κάνουμε πραγματικότητα. Ώστε η Πελοπόννησος του 2028 να είναι μια περιφέρεια πρότυπο σε όλα: την παραγωγικότητα, στην προσέλκυση επενδύσεων, την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη της πολιτιστικής της κληρονομιάς. Αλλά και τις σύγχρονες υποδομές της, τις ψηφιακές της υπηρεσίες, την εξυπηρέτηση του πολίτη αλλά και το κοινωνικό της πρόσωπο ώστε κανείς να μην μείνει πίσω, αβοήθητος.

Οι προκλήσεις είναι μεγάλες. Το ίδιο όμως και οι ευκαιρίες: η χώρα έχει μια ισχυρή κυβέρνηση, αποφασισμένη να προχωρήσει σε ριζικές μεταρρυθμίσεις και να φέρει και να αξιοποιήσει σημαντικά κονδύλια. Η Περιφέρειά μας πρέπει να είναι παρούσα στο κέντρο των εξελίξεων: να διεκδικεί, να διαπραγματεύεται, να συνεργάζεται, να κερδίζει.

Στη Νέα Πορεία της χώρας, θέλουμε την Πελοπόννησο σημαιοφόρο.

Είναι η δική μας ώρα.

Εδώ, στον δικό μας τόπο.

Αυτή τη νέα σελίδα, σας καλώ να τη γράψουμε όλοι μαζί."

Δημήτρης Πτωχός’
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ