ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Τραυματισμός κυβερνήτη ιστιοφόρου στην Αίγινα - Τροχαίο στον Πόρο με τραυματία να μεταφέρεται στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:51:00 π.μ. | | | | |
ΕΚΑΒ
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αίγινας για τον τραυματισμό 55χρονου ημεδαπού κυβερνήτη του ιστιοφόρου τουριστικού σκάφους ''ΑΕΝΑΟΝ'' , το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο πλησίον νησίδας “ΜΟΝΗΣ” ΝΔ της  Αίγινας.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος τραυματίστηκε στο αριστερό άνω άκρο και διεκομίσθη με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα Πειραιά, απ' όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικής “ΚΑΤ”, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας, ενώ από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε έτερος τραυματισμός ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Τροχαίο στον Πόρο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Πόρου, μεταξύ ενός Ι.Χ.Ε. οχήματος με οδηγό έναν ημεδαπό και ενός δίκυκλου οχήματος με οδηγό έναν αλλοδαπό.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενική Αρχής Πόρου, ενώ αποτέλεσμα του εν λόγω περιστατικού ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του δίκυκλου οχήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαλατά και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πόρου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ