ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου σε Ν.Κίο, Κουρτάκι και Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. | |
Προσκλήσεις
Σήμερα Σάββατο 29 Ιουλίου στην πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη στη Ν. Κίο και ώρα 9μμ. , η ΚΕΔΑΜ και ο Πολιτιστικός σύλλογος Ν. Κίου συνδιοργανώνουν μια βραδιά με αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων στιχουργών και συνθετών, με ρίζες από την Σμύρνη και όχι μόνο. «Από τη Σμύρνη… Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω». 

Τραγούδια που μας κατέθεσαν με μεγάλα γράμματα και με την δική τους αέναη καλλιτεχνική σφραγίδα, είτε για την Μικρασιατική καταστροφή, είτε για τον πόλεμο, είτε για την απώλεια και την ξενιτειά, είτε για την ελπίδα και την αγάπη.

Επιμέλεια παρουσίασης; Ιωάννης Νανόπουλος
Ερμηνεία: Ιωάννης Νανόπουλος & Μαρία Ζαβίτσα
Πιάνο: Ανδρέας Μπογάς
Μπουζούκι: Χριστόφορος Παπασαχόπουλος
Τύμπανα: Δημήτρης Μητρόπαπας
Μπάσο: Γιώργος Μπαβέλας
Κιθάρα: Ιωάννης Νανόπουλος
Συμμετέχει και η Χορωδία Ν. Κίου Δήμου Άργους Μυκηνών, με την διδασκαλία & Διεύθυνση του Γιάννη Νικολόπουλου
Disco Party στο Κουρτάκι διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ και η Τοπική Κοινότητα Κουρτακίου στις 29 Ιουλίου και ώρα 10μμ. Live DJ o Lakis από τη Disco Idol.
Την Κυριακή 30 Ιουλίου και ώρα 9μμ στην παραλία της Ν. Κίου θα ακούσουμε το πολυφωνικό συγκρότημα Stringless ! Έξι γυναικείες φωνές θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την παράδοση, τη σύγχρονη δημιουργία και δικά τους πρωτότυπα τραγούδια. Οι Stringless είναι: Αμλμπενα Κουτοβα, Έλσα Μουρατίδου, Κατερίνα Μαυροφρύδου, Δωροθέα Μιχαήλ, Βασιλική Αλεξίου, Στέλλα Γιαλτζή. Η εκδήλωση εντάσσεται στα «Μικρασιάτικα 2023» που οργανώνει ο Πολιτιστικός σύλλογος Ν. Κίου με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ.

Ροκ Βραδιά
στην πλατεία Ηφαίστου στο Άργος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ