ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ Άργους στηρίζει τη δημοτική παράταξη "Πάμε Αλλιώς"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 π.μ. | | |
δημοτική παράταξη
Η Συντονιστική Επιτροπή της Ο.Μ. Δήμου Άργους – Μυκηνών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συνεδρίασε την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2023 με θέμα «Αυτοδιοικητικές εκλογές» και εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου.

"Τα κεντρικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχουν οριοθετήσει τους στόχους με τους οποίους το κόμμα θα πορευτεί προς τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης . 

Στόχος μας ήταν και παραμένει η αλλαγή τοπίου στον γαλάζιο αυτοδιοικητικό χάρτη , με αποφασιστική ενίσχυση των προοδευτικών δυνάμεων . 

Επομένως,  "είναι κρίσιμη η επιλογή και η υποστήριξη υποψηφίων ευρείας αποδοχής και νίκης είτε αυτοί προέρχονται από τον κομματικό , είτε από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς είτε από συμπολίτες μας που συμφωνούν στην αυτοδιοικητική μας κατεύθυνση και στην πλειοψηφία του πλαισίου των αρχών μας" . 
Είναι κατανοητή η νέα συγκυρία που προκύπτει εξαιτίας των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών, καθώς και της διαφαινόμενης κεντρικής άρνησης των υπολοίπων δυνάμεων του προοδευτικού χώρου για συγκλίσεις και συνεργασίες ακόμα και σε επίπεδο αυτοδιοίκησης . 

Αυτό όμως δεν αναιρεί τις ιδιαίτερες συνθήκες και την ιδιαίτερη δυναμική που αναπτύσσεται σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, όπως και την αυτονομία των αυτοδιοικητικών παρατάξεων .

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι στην πόλη μας η δημιουργία δημοτικής παράταξης « ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ » που ξεκίνησε με πρωτοβουλία μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑΠ.Σ. Η πρωτοβουλία μας αυτή βρήκε συμμάχους από τον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς της κεντροαριστεράς και από συμπολίτες μας που οι απόψεις τους συγκλίνουν ή και συμφωνούν στην αυτοδιοικητική μας κατεύθυνση και στην πλειοψηφία του πλαισίου αρχών μας . 

Η δημιουργία της παράταξης έγινε με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και έτυχε ευρείας αποδοχής των δημοκρατικών και προοδευτικών συμπολιτών μας και σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία για τα αυτοδιοικητικά , εξέλεξε , μεταξύ τριών υποψηφίων , τον Πέτρο Θωμόπουλο για υποψήφιο Δήμαρχο . Η επιτυχία της νέας αυτής δημοτικής παράταξης ,« ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ » θα ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς στην αυτοδιοίκηση και θα ενισχύσει τις δυνάμεις που είναι διαμετρικά αντίθετες με πελατειακές αντιλήψεις και αδιαφανείς πρακτικές διαχείρισης . 

Στόχος μας είναι να ενισχυθούν αποφασιστικά οι δυνάμεις που σέβονται τη λαϊκή εντολή , υπηρετούν τις αρχές της επικουρικότητας , της αποκέντρωσης , της διαφάνειας , της λογοδοσίας , της ενεργοποίησης και συμμετοχής του κάθε πολίτη και της προστασίας των αδύναμων συμπολιτών μας . 

Στόχος μας είναι επίσης η εξάλειψη του ακροδεξιού και ρατσιστικού λόγου , η ενίσχυση της γυναικείας ανεξαρτησίας και δημιουργικότητας απέναντι σε κάθε μορφή έμφυλης βίας και η δημιουργία πολιτικών στήριξης του παραγωγικού ιστού , της περιβαλλοντικής διάστασης και δράσεων υπέρ της κοινωνικής συνοχής . 

Με αυτές τις αρχές το Συντονιστικό της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Άργους Μυκηνών καλεί τα μέλη του και τους φίλους του να στηρίξουν την δημοτική παράταξη «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ » με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πέτρο Θωμόπουλο και τους παροτρύνει να στελεχώσουν με τη συμμετοχή τους το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης « ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ » . "

Άργος 24 Ιουλίου 2023
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ