ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Στο Λυγουριό Αργολίδας τιμούν τον "Υπέροχο Άνθρωπο" π. Σπυρίδωνα Σταυρόπουλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 μ.μ. | | |
παπα-Σπύρος
Οι «Υπέροχοι Άνθρωποι» συνεχίζονται ως θεσμός από τον “Καββαδία”, που σκοπό έχει να τιμά ανθρώπους με προσφορά στον τόπο και κυρίως να είναι στη ζωή.
Η φετινή μας εκδήλωση αναφέρεται σε μία ξεχωριστή προσωπικότητα για την τοπική κοινωνία. Ο λόγος για τον ιερέα του χωριού μας π. Σπυρίδωνα Σταυρόπουλο που διακόνησε στην ενορία της Αγίας Τριάδας Λυγουριού επί σαράντα συναπτά έτη (18/11/1983 - 9/4/2023) και είναι πολύ αγαπητός από το ποίμνιό του.

Έτσι, την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 και ώρα 21:00΄, στον προαύλιο χώρο του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας» τιμά τον πρωτοπρεσβύτερο του τόπου μας, μέσα από ένα παζλ στιγμών της ζωής του, πριν και κατά την Ιερατική του θητεία.
Η βραδιά θα πλαισιώνεται μουσικά από τη χορωδία της Σχολής βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας, τμήματος Λυγουριού Επιδαύρου, υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτη καθηγητή κ. Δημητρίου Καρκαλάτου, καθώς και από μουσικό σχήμα που αποτελείται από τους Στυλιανό Ντεβέ (κανονάκι - τραγούδι), Νεφέλη Σούρσου (λαούτο - τραγούδι) και Παναγιώτη Χαβιαρλή (κρουστά).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Επιδαύρου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Είσοδος ελεύθερη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ