ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Άργος: Ο Δημήτρης Μητσόπουλος με την παράταξη της "Πρωτοβουλίας" που θα αγκαλιάσει όλους τους πολίτες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 π.μ. | |
Γιάννης Μαλτέζος
Ο Δημήτρης Μητσόπουλος, είναι ''γέννημα- θρέμμα'' του κέντρου της πόλης μας , αφού η οικογένεια του διατηρούσε εμπορική επιχειρηση στην Πλατεία του Αγ.Πέτρου ( Βασ.Κων/νου 1) από το 1959, και ο ίδιος με τα αδέρφια του από το 1993 συνέχισαν με το TREND, που επί 26 χρόνια ηταν από τα βασικά σημεία λιανικού εμπορίου της πόλης.
Ο Δημητρης τελειωσε το 2ο Λυκειο του Αργους , είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου , αλλα ασχοληθηκε -αμεσως μετα το στρατιωτικο- του με το εμπόριο, δημιουργωντας και λειτουργωντας το TREND επί 26 χρόνια.

Σήμερα δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού και στην αγροτική παραγωγή εσπεριδοειδών.
Είναι παντρεμένος με την Κριεμάδη Ελένη και έχει ένα γιο 18 ετών.

Έχει πολυετή ενασχόληση με τα συνδικαλιστικά του εμπορίου, αφού διετέλεσε Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άργους , Γραμματέας του Επιμελητηρίου Αργολίδας, Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου , και επί πολλά έτη μέλος της Διοίκησης αυτού.

Επίσης έχει εκλεγεί αρκετές φορές αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου (Ο.Ε.Σ.Π,) όπως και εκλέκτορας της ανωτέρω Ομοσπονδίας στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμποριου (Ε.Σ.Ε.Ε.) και εκπρόσωπος στην Συνομοσπονδία, σε τεχνικές επιτροπές αυτής.

Ο Δημήτρης αποφάσισε και αυτός να ενταχθεί στην “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”.

Με την παράταξη που θα επιχειρήσει να επαναφέρει το Άργος στην θέση που του αρμόζει , αξιοποιώντας, με όλα τα σύγχρονα εργαλεία, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που του προσδίδει η χωρική του θέση και η ιστορική του παρακαταθήκη.

Με την παράταξη, που με τον απαραίτητο ρεαλισμό θα επαναφέρει την πόλη μας στην τροχιά της ανάπτυξης, που θα της προσδώσει την χαμένη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία , αποβάλλοντας τα φαινόμενα της μετριοκρατίας, της εχθροπάθειας κ του διχαστικού κλίματος.

Με την παράταξη, που φιλοδοξεί να λειτουργήσει μέσα απο ένα σύγχρονο μοντέλο οριζόντιας κοινωνικής συμμετοχής, με ισχυρή εκπροσώπηση των θεσμών της πόλης.

Με την παράταξη, που θα αγκαλιάσει όλους τους πολίτες -ανεξαρτήτως ποιόν ψηφίζουν - για να προχωρήσουμε όλοι μαζί με συνέργειες και συναινέσεις ,με ρεαλισμό, με κοστολογημένες και εφαρμόσιμες λύσεις, προσηλωμένοι στην δημιουργία μιας μακροχρόνια βιώσιμης πόλης , στην οποία θα χαίρονται να κατοικούν τα παιδιά και τα εγγόνια μας.


Καλό αγώνα και με την νίκη !
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ