ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Αργολίδας: Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης η καλοκαιρινή γιορτή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. | |
Χορωδία παιδιών
Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 στον αύλειο χώρο του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Αργολίδας η καλοκαιρινή μας γιορτή με θέμα: «Εκφράζομαι με εναλλακτικούς τρόπους, μιλάω για την ψυχή μου τραγουδώντας».
Η Διεύθυνση του σχολείου καλωσόρισε τις τοπικές αρχές, εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 
Με ενθουσιασμό οι μαθητές μας, παρουσίασαν το θεατρικό: «Τα συναισθήματα & οι αξίες παίζουν κρυφτό» εμπνευσμένο από ένα Περουβιανό παραμύθι γεμάτο βαθύτερα νοήματα και συμβολισμούς. Η νέα Διευθύντρια του σχολείου μαζί με τη χορωδία τραγούδησαν και μας ταξίδεψαν με τις φωνές τους. 
Ακολούθησε η προβολή σύντομου βίντεο με θέατρο σκιών από τον Καραγκιοζοπαίκτη Παναγιώτη Ζαβαλάρη, που αποφοίτησε φέτος από το σχολείο μας και μας έκανε όλους περήφανους με το ταλέντο του. 

Στη συνέχεια, αποχαιρετίσαμε τους απόφοιτους μαθητές μας με ένα βίντεο με όλες τις δράσεις και τις όμορφες αναμνήσεις που μας άφησε η σχολική χρονιά που πέρασε. 
Η γιορτή μας έκλεισε με μουσική και πολύ χορό. Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές και το προσωπικό του σχολείου μας για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Εβελίνα Κατσιάκου που με την παρουσία της έδωσε κέφι και χαρά στη γιορτή μας. 
Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Αντρέα Χρόνη για την τεχνική υποστήριξη και το κατάστημα “Μικρό Καφέ” στα Λευκάκια για την προσφορά του μπουφέ. 

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς που μας στηρίζουν και στέκονται αρωγοί στο έργο μας.

Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ