ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Τι συζήτησε με την «Πρωτοβουλία Αγροτών Αργολίδας» ο υποψ. Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Παπαδημόπουλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:51:00 μ.μ. | | |
Ναυπλία Ενωμένη
Ο υπ. Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Παπαδημόπουλος και μέλη της παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» συναντηθήκαμε χθες, στην Αγία Τριάδα, με εκπροσώπους της ομάδας «Πρωτοβουλία Αγροτών Αργολίδας» και με δημότες.

Κατά τη συνάντηση αυτή ενημερωθήκαμε για το πλήθος προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες – παραγωγοί στο Νομό μας αλλά και συγκεκριμένα στο Δήμο μας. Το αυξημένο κόστος παραγωγής των καλλιεργειών με την εκτόξευση των τιμών της ενέργειας, η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αγροτικό οδικό δίκτυο, τα πολλά προβλήματα με το νερό άρδευσης και πολλά άλλα θέματα ταλανίζουν τους αγρότες της περιοχής μας, οδηγώντας τους στη φτωχοποίηση και τελικά στην εγκατάλειψη των καλλιεργειών.

Αφουγκραζόμαστε όλα τα προβλήματα που συναντά ο αγρότης στην καθημερινότητά του. Καταλαβαίνουμε ότι τα περισσότερα από αυτά εκφεύγουν των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων του Δήμου. Πλην όμως δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε μπροστά τους. Ο Δήμος μας πέρα από το κέντρο του και τον αστικό – τουριστικό χαρακτήρα του, είναι ταυτόχρονα αγροτικός, βαθύτατα και ιστορικά συνδεδεμένος με τον πρωτογενή τομέα, χωρίς την ύπαρξη του οποίου άλλωστε δε θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» οραματιζόμαστε έναν Δήμο που θα βρίσκεται δίπλα στον αγρότη, αρωγός του σε κάθε προσπάθειά του, βοηθός του απέναντι στα προβλήματά του και συνοδοιπόρος στη σκληρή καθημερινότητά του. Το όραμα αυτό θα υλοποιηθεί με την άμεση - την πρώτη μάλιστα ημέρα διακυβέρνησης του Δήμου με δήμαρχο τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο - δημιουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών, το οποίο θα στελεχωθεί με εξειδικευμένο προσωπικό και θα λειτουργεί ενημερωτικά και συμβουλευτικά προς τους παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα (αγρότες και κτηνοτρόφους). Με προμετωπίδα το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και τη λειτουργία του, καθώς και με τις υπόλοιπες πτυχές του αγροτικού και κτηνοτροφικού προγράμματός μας, θα ξεκινήσει η μακρά πορεία για έναν βιώσιμο πρωτογενή τομέα στο Δήμο μας.

Δημήτρης Παπαδημόπουλος
Υπ. Δήμαρχος Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ