ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Δημήτρης Παπαδημόπουλος για την Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου: Να δοθεί μεγαλύτερη ενίσχυση στους ντόπιους συγγραφείς και εκδότες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:13:00 μ.μ. | | |
Δημήτρης Παπαδημόπουλος για την Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου
Η παράταξή μας «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Παπαδημόπουλος στεκόμαστε πάντοτε θετικά σε κάθε πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του πολιτιστικού και μορφωτικού επίπεδου του λαού.

Ο Δήμος Ναυπλιέων δεν πρέπει να είναι απλώς διεκπεραιωτής εκδηλώσεων, πρέπει να οργανώνει, ενισχύει και να προσελκύει μεγάλες πολιτιστικές δράσεις. Στα πλαίσια αυτής της προγραμματικής μας άποψης, κλιμάκιο της παράταξής μας επισκέφθηκε την Έκθεση Βιβλίου την ημέρα των εγκαινίων της. 

Συναντηθήκαμε με τους περισσότερους εκθέτες και συζητήσαμε τα προβλήματά τους. Επιδίωξή μας είναι κάθε χρόνο να γίνεται μεγαλύτερη σε αριθμό τίτλων βιβλίων και εμπλουτισμένη με ποιοτικές εκδηλώσεις. 

Να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση στους ντόπιους συγγραφείς και εκδότες, για τους οποίους η έκθεση είναι μοναδική ευκαιρία επαφής με το μεγάλο κοινό. Αναπτύξαμε την προγραμματική μας θέση για συνεργασία με την Βιβλιοθήκη Ναυπλίου με στόχο την επαναλειτουργία της «Κινητής Βιβλιοθήκης» και τον εμπλουτισμό των σχολικών βιβλιοθηκών της περιοχής μας με έργα τοπικών συγγραφέων και εκδοτών.

Η «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» θα στέκεται πάντοτε συνεπίκουρη των προσπαθειών και των δράσεων των πνευματικών ανθρώπων του Ναυπλίου, ανοιχτή σε νέες προτάσεις και ιδέες.

Δημήτρης Παπαδημόπουλος
Υπ. Δήμαρχος Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ