ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Αργολίδα: Τρεις συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης σε Ερμιονίδα και Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 π.μ. | | |
Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην Αργολίδα για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις καλλιέργειας κάνναβης σε Ερμιονίδα και Άργος.

Αναλυτικά το αστυνομικό δελτίο:

Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά 

Συνελήφθη, χθες (25.7.2023) το πρωί, στο Κρανίδι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες -8- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,30- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -210- γραμμαρίων.
Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά 

Συνελήφθη, χθες (25.7.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε ποιμνιοστάσιό του, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε να καλλιεργεί -4- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,10- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -75- γραμμαρίων και -30- σπόροι κάνναβης.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά 

Συνελήφθη, σήμερα (26.7.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους - Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους - Μυκηνών, 60χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημά του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί -2- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -25- εκατοστών, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ