ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Ο Δημήτρης Αγγέλαινας στη "Ναυπλία Ενωμένη" με προσήλωση στο κοινό καλό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:32:00 μ.μ. | |
Είμαι ο Δημήτρης Αγγέλαινας και κατάγομαι από το Πλατανίτι. Ως σύζυγος, πατέρας και επαγγελματίας ασχολούμαι ενεργά με την τοπική κοινωνία. 

Σήμερα, είμαι υπερήφανος που ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με την παράταξη του Δημήτρη Παπαδημόπουλου, «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ».

Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως Υπεύθυνος Παραγωγής στην εταιρεία ΑΝΥΦΙΟΝ ΑΕ, ενώ για 14 χρόνια, δραστηριοποιούμουν επιχειρηματικά ως ιδιοκτήτης αθλητικού κέντρου. Επιπλέον, είχα διατελέσει Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΤΙ, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των αθλητικών μας υποδομών και στην οργάνωση του συλλόγου από την αρχή.

Η δέσμευσή μου ήταν και θα είναι πάντα η προσήλωση στο κοινό καλό, ακόμη και όταν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βάλω στην άκρη τα προσωπικά μου οφέλη.

Η «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» πιστεύει σε έναν Δήμο ανοιχτό και δεκτικό στους πολίτες του. Οραματιζόμαστε ένα δημοκρατικό σύστημα με ενεργή συμμετοχή των πολιτών στη λήψη αποφάσεων. Στόχος μας είναι η μεταστροφή των τοπικών θεσμών και η έμπνευση μιας συλλογικής και συνεργατικής αυτοδιοικητικής προσέγγισης.

Είμαι ο Δημήτρης και ζητώ τη στήριξή σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για να πραγματοποιήσουμε αυτήν την αλλαγή. 

 «Έλα κάντε μας λιγάκι συντροφιά, όπου να ‘ναι ξαναβγαίνουμε στο δρόμο…»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ