ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Με τη "Ναυπλία Ενωμένη" ο Χρήστος Ξυνός στοχεύοντας σε έναν καλύτερο Δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:03:00 μ.μ. | |
υποψήφιος
Ονομάζομαι Ξυνός Χρήστος του Αναστασίου και είμαι Πυροσβέστης στην πόλη του Ναυπλίου. Είμαι παντρεμένος με την Παπαθανασοπούλου Μαρία και έχω δυο γιούς 19 και 17 ετών.

Έχω γεννηθεί στο Ναύπλιο και μεγάλωσα διαμένοντας στο Ανυφί του πρώην Δήμου Μηδέας, ως το 2003 που παντρεύτηκα και πλέον είμαι μόνιμος κάτοικος Ναυπλίου.

Θεωρώ πως είναι χαρά, τιμή και πολύ μεγάλη ευθύνη η απόφαση να είναι κανείς υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένδειξη αγάπης για τον τόπο μας.

Έχω συμμετάσχει στις Αυτοδιοικητικές εκλογές το 2014 και το 2019, από τις οποίες αποκόμισα σημαντική γνώση για τη λειτουργία των Δήμων.

Στο πρόσωπο του Παπαδημόπουλου Δημήτρη, υποψήφιου Δημάρχου με τον συνδυασμό «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» με τον οποίο και συμπορεύομαι, θα συναντήσει κάποιος το όραμα για μια μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη, μακριά από παραδοσιακές διαχωριστικές γραμμές και προσωπικά συμφέροντα. Στοχεύοντας σε έναν καλύτερο Δήμο Ναυπλιέων, με γνώμονα πάντα την στήριξη και την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των Δημοτών μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ