ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου: Να μην κλείσει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Αγία Τριάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:55:00 π.μ. | | | |
Ελληνικά ταχυδρομεία
Με απόφαση της κυβέρνησης προχωρά το κλείσιμο 25 καταστημάτων ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα. Στο Δήμο μας κλείνει το υποκατάστημα ΕΛΤΑ της Αγίας Τριάδας. Ένα υποκατάστημα που εξυπηρετεί όλη τη γύρω περιοχή της δημοτικής κοινότητας καθημερινά. Τώρα για τις οποιεσδήποτε συναλλαγές τους θα είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν στο Ναύπλιο ή στο Άργος με δεδομένο την έλλειψη συχνών δρομολογίων με τα μέσα μεταφοράς.

Η κυβέρνηση μαζί με τους εταίρους της (υπερταμείο – ΕΕ) έχουν έναν και πολύ συγκεκριμένο σκοπό: Την ανάπτυξη και την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου και σε αυτό τον τομέα. Όλοι οι λάτρεις του ευρωμονόδρομου, είτε από το «αριστερό μέτωπο» του ΣΥΡΙΖΑ, είτε από τη φιλελεύθερη εκδοχή των ΝΔ, ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ και λοιπών συγγενών, προσπαθούν να πείσουν τους εργαζόμενους ότι η «απελευθέρωση» της Ταχυδρομικής Αγοράς είναι προς όφελος του λαού, γιατί με τον ανταγωνισμό θα «βελτιωθούν» τα ταχυδρομεία, κρύβοντας ότι όπου εφαρμόστηκε η «απελευθέρωση» έφερε την ιδιωτικοποίηση, απολύσεις και αύξηση των τιμών. Όλοι αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα τη στιγμή που έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό η ιδιωτικοποίηση έργου των ΕΛΤΑ, με εργολάβους, πράκτορες, δουλεμπορικά ενοικίασης εργαζομένων.

Γρανάζια της ιδιωτικοποίησης γίνονται και οι Δήμοι, που υπερασπίζονται και προωθούν αυτούς τους “μονόδρομους” των κυβερνήσεων. Αυτή η ανάπτυξη έρχεται καθημερινά, με νέα πλήγματα στα χωριά μας. Υποβαθμίζει τις συνθήκες δουλειάς και ζωής, για τους νέους, τους συνταξιούχους, τους μικροεπαγγελματίες, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους.

Τώρα τι να πουν στους δημότες οι οπαδοί της “ανάπτυξης μέσω ιδιωτικοποιήσεων”, δήμαρχος, βουλευτές, τοπικοί παράγοντες; Πως το όραμά τους δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο;

Σε αντίθεση με αυτούς η Λαϊκή Συσπείρωση διεκδικεί και αγωνίζεται για αυτά που έχει ανάγκη σήμερα ο λαός μας. Σύγχρονες ταχυδρομικές υπηρεσίες, καθολικές και προσβάσιμες, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, με σύγχρονες υποδομές, επαρκές μόνιμο προσωπικό, που να διασφαλίζουν την παροχή φθηνών και ποιοτικών κοινωνικών ταχυδρομικών υπηρεσιών, στις δημοτικές κοινότητες του Δήμου μας.

Αντιπαλεύουμε τα αντιλαϊκά μέτρα και καλούμε να συνταχθεί μαζί μας το σύνολο των κατοίκων της περιοχής για να έχουν πιο σίγουρο και γρήγορο αποτέλεσμα οι αγώνες μας, για να ακούγεται πιο δυνατά η φωνή μας.

Ναύπλιο 8 / 7 / 2023



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ