ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις φοίτησης με προκήρυξη στην Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Τουρισμού Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:23:00 π.μ. | | |
Τουριστικά επαγγέλματα
Οι ενδιαφερόμενοι-νες που δεν κατάφεραν στο παράλληλο μηχανογραφικό ΙΕΚ να καταθέσουν αίτηση , μπορούν από σήμερα να καταθέτουν εκ νέου την ηλεκτρονική τους αίτηση προκειμένου να εισαχθούν για την φετινή χρονιά 2023 2024 και να καλύψουν τις θέσεις στα πρωινά και απογευματινά τμήματα (για αποφοίτους λυκείου ) στις παρακάτω ειδικότητες της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Τουρισμού Πελ/σου:

1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ / ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΑΡΓΟΥΣ) -ΥΠ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : 40 ΘΕΣΕΙΣ ( 20 ΠΡΩΙ & 20 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ) 

2. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ ( ΣΕΦ) / ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΑΡΓΟΥΣ) -ΥΠ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : 20 ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΙΝΟ 

3. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ( Οργάνωση Τουριστικού Γραφείου & Συνεδριακός Τουρισμός) / ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΑΡΓΟΥΣ) - ΥΠ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : 20 ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΙΝΟ 

4. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΑΡΓΟΥΣ) -ΥΠ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : 20 ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ

 Οι υποψήφιοι υποβάλλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ αίτηση συμμετοχής στον ειδικό σύνδεσμο της ιστοσελίδας μας www.mintour.edu.gr έως και 11.9.2023 επιλέγοντας Σύνδεσμος Υποβολής αιτήσεων υποψηφίων για τα ΙΕΚ ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: 

• ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΛ – ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ στην εφαρμογή.

 • ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ( ΑΡΓΟΣ) 

• ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ. 

Τα κριτήρια που θα μοριοδοτηθούν στην κάθε αίτηση είναι: Ο βαθμός του απολυτηρίου τίτλου σπουδών, η συναφής ως προς την ειδικότητα προϋπηρεσία είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα ( τουλάχιστον 200 ένσημα στην ειδικότητα).

Η εγγύτητα της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης του υποψηφίου με την ημερομηνία αποφοίτησής του από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση,.

Η ιδιότητα του πολύτεκνου ή τρίτεκνου γονέα ή του προστάτη μονογονεϊκής οικογένειας ή του τέκνου πολύτεκνης, τρίτεκνης ή μονογονεϊκής οικογένειας, η γνώση ξένης γλώσσας σε επίπεδο Β2 τουλάχιστον , η ύπαρξη τουριστικής επιχείρησης στην οικογένεια και η τυχόν ανεργία του υποψηφίου – υποψηφίας.

 Στο site της σχολής www.mintour.edu.gr έχει αναρτηθεί η προκήρυξη με όλες τις πληροφορίες και διευκρινήσεις ώστε να μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι-νες να αντλήσουν για την κατάθεση της αιτήσεώς τους. 

Επιπρόσθετα περισσότερες πληροφορίες αλλά και συμβουλευτική για τις ειδικότητες και τις προοπτικές που δίνονται μπορούν να αναζητούνται και στα τηλέφωνα της σχολής 27510 20115 & 20127 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ζητώντας συνάντηση με τον Δ/ντή ώστε να μπορέσουν να αντληθούν σωστές πληροφορίες και κατευθύνσεις ως προς τις επιλογές τους.. 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ