ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Βούλα Βαμβακά -Τζαβάρα: Δεσμεύομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ανάπτυξη και την προβολή του όμορφου τόπου μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:05:00 μ.μ. | | |
Βούλα Βαμβακά -Τζαβάρα
Ονομάζομαι Βούλα Βαμβακά –Τζαβάρα κι έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Άρια Ναυπλίου .Είμαι κόρη του Τάκη Βαμβακά και της Ελένης κι έτσι έμαθα από μικρή τους αγώνες με ήθος κι αξιοπρέπεια για μια ανθρώπινη τοπική αυτοδιοίκηση, με έμφαση στις ανάγκες του τόπου και των δημοτών.


Είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Τζαβάρα και ζω και δραστηριοποιούμαι στην Κάντια Ναυπλίου, στον χώρο της Εστίασης και του Τουρισμού. Έχω σπουδάσει Λογιστική κι έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στη διοίκηση και διαχείριση μικρομεσαίων επιχειρήσεων κι είμαι ενεργό μέλος της Επιτροπής Τουρισμού στο Επιμελητήριο Αργολίδας. Παλαιότερα εργάστηκα και σε κατάστημα της EUROBANK στην Αθήνα. Σήμερα σπουδάζω στο ΕΑΠ στο τμήμα Ελληνικός Πολιτισμός .

Ως μητέρα δύο νέων παιδιών ,δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχη από τις ανάγκες της εκπαίδευσης και της σχολικής κοινότητας γι αυτό έχω διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δρεπάνου, Πρόεδρος της Ένωσης Συλ. Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ναυπλιέων και σήμερα είμαι Πρόεδρος Συλ.Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Δρεπάνου και Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων προσφέροντας συνεχώς στήριξη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των παιδιών μας για την καλύτερη παροχή εκπαίδευσης μέσα από τη βελτίωση των υποδομών των σχολείων μας και μέσα από εθελοντικές δράσεις για το περιβάλλον , τον αθλητισμό και τον πολιτισμό , όπως οφείλει κάθε ενεργός πολίτης στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Έχουμε την τύχη να ζούμε σ έναν υπέροχο τόπο που προσφέρει απλόχερα την ομορφιά της φύσης δεμένη με την ιστορία και τα αξιοθέατα. Ένας τόπος που πρέπει να φροντίζουμε καθημερινά με υπευθυνότητα ,αγάπη κι αποτελεσματικότητα προς όφελος του δημότη και του επισκέπτη .Η δική μου αγάπη για τον Πολιτισμό και την ανάπτυξη αποτυπώνεται από την ανάληψη καθηκόντων μου ως υπεύθυνη του τομέα Τουρισμού στον ΔΟΠΠΑΤ ( του οποίου είμαι και ενεργό μέλος), και Αντιπρόεδρος του πολύ δραστήριου Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κάντιας και φίλη κι εθελόντρια της Δανειστική Βιβλιοθήκης Ιρίων η "ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ" ,αλλά και μέλος της ομάδας του Α.Ο. Διοβουνιώτης Άριας γιατί μέσα από τις συλλογικότητες βρίσκεσαι στο πλευρό των συμπολιτών και φίλων σου για την προαγωγή του κοινού καλού.

Συνδημότισσες και συνδημότες νομίζω γνωρίζετε πόσο μαχητική και ενεργή είμαι σε ό,τι αφορά τις ανάγκες του τόπου μας ,γιατί βρίσκω χαρά μέσα από τη συνεχή παρουσία μου , την προσφορά και τη δράση. Με τιμά για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ που με συμπεριλαμβάνει στους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του για να συμβάλω κι εγώ , με τον αγώνα μου ,μέσα από προτάσεις και λύσεις στα προβλήματα όλων μας . Η καθημερινότητα είναι δύσκολη αλλά υπαρκτή κι απαιτεί συστράτευση και συνεχή δουλειά καθημερινά , καθώς οι ανάγκες δε σταματούν και χρειάζονται ανθρώπους με όραμα , καλή διάθεση και ορθή βούληση για την αντιμετώπισή τους .

Χρειάζομαι την καθαρή στήριξή σας για να συμβάλω κι εγώ στη συνέχιση των έργων που ήδη τρέχουν , αλλά και που πρόκειται να υλοποιηθούν στην επόμενη τετραετία από την ομάδα του Δημήτρη Κωστούρου για να κάνουμε την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ των δημοτών καλύτερη και πιο δημιουργική με παρεμβάσεις σημαντικές στην ποιότητα της ζωής όλων μας .

Δεσμεύομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό μαζί με τους καλύτερους και Δήμαρχο τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΟΥΡΟ , για την ανάπτυξη και την προβολή του όμορφου τόπου μας σε κάθε επίπεδο . Σας θέλω δίπλα μου όλους για να δουλέψουμε μαζί για όσα ονειρευόμαστε για τον τόπο μας .

Δεν αρχίζουμε ,συνεχίζουμε …..
Ευχαριστώ θερμά
ΒΟΥΛΑ ΒΑΜΒΑΚΑ –ΤΖΑΒΑΡΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ