ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Ναύπλιο: Συγχαρητήρια του Δημήτρη Ορφανού στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:20:00 π.μ. | | |
υποψήφιος δήμαρχος
Συγχαρητήρια στις νέες πλέον φοιτήτριες και φοιτητές του Δήμου Ναυπλιέων, που κόπιασαν και κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της χώρας μας!

Ο μόχθος και η αφοσίωσή σας σε αυτό το προσωπικό επίτευγμα είναι αξιοθαύμαστα.

Σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωής σας προς την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας επιτυχία, γεμάτο γνώσεις, εμπειρίες.

Αντιμετωπίστε με θάρρος τις νέες προκλήσεις που σας περιμένουν και να εξερευνήσετε νέα πεδία γνώσης, διότι στο ταξίδι προς αυτή θα βιώσετε νέες χαρές.

Η γνώση είναι η δύναμη που θα σας οδηγήσει στην επίτευξη των ονείρων σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και μην σταματάτε να αγωνίζεστε. Είμαι βέβαιος ότι θα φτάσετε μακριά.

Μας κάνετε υπερήφανους. Η επιτυχία σας διασφαλίζει πως το μέλλον του Δήμου μας θα είναι λαμπρό!

Θα μου επιτρέψετε και ένα ξεχωριστό μπράβο στους γονείς των νέων φοιτητών πλέον, αλλά και στους νέους συναδέλφους μου που μέλλει να γίνουν διάκονοι της Νομικής Επιστήμης.

Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

Συγχαρητήρια και Καλή Σταδιοδρομία!

Ωστόσο, όσοι υποψήφιοι δεν κατάφεραν να επιτύχουν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν, πρέπει να θυμούνται ότι είναι σημαντικό να μην τα παρατάνε και να συνεχίσουν να προσπαθούν με αφοσίωση και αποφασιστικότητα.

Στη ζωή συχνά αντιμετωπίζουμε προκλήσεις και δυσκολίες, αλλά αυτές μας διδάσκουν και μας παρέχουν τα αναγκαία εφόδια που θα μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία.
Δημήτρης Ορφανός
Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων
"Όραμα Δημιουργίας"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ