ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Γιώργος Πατρινός: Με το "Όραμα Δημιουργίας" θα φτιάξουμε ένα δήμο που θα σέβεται, θα τιμά και θα φροντίζει κάθε δημότη του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:50:00 π.μ. | |
Δημήτρης Ορφανός
Καλοσωρίζω στην παράταξη μας άλλον έναν ενεργό πολίτη , τον Γιώργο Πατρινό!

Γιώργο σου εύχομαι καλή επιτυχία και σε ευχαριστώ για την ακόλουθη δήλωση σου:

«Αξιότιμοι συμπολίτες μου είμαι ο Γεώργιος Πατρινός , πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και δημόσιος υπάλληλος στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη. Από το 2004-2013 υπηρέτησα στη δημοτική αστυνομία, αφουγκράστηκα τα προβλήματα όλων των κοινωνικών στρωμάτων και συμμετείχα με αυταπάρνηση και ευαισθησία στην επίλυση τους. Ήμουν και είμαι πάντα δίπλα στον κάθε δημότη που έχει ανάγκη βοήθειας με ακούραστη διάθεση για να βελτιώσω την ποιότητα της ζωής του, χωρίς ενδοιασμούς. Τα τελευταία χρόνια μένω μόνιμα στο Ναύπλιο το οποίο νιώθω πατρίδα μου.

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 αποφάσισα να συστρατευθώ με τον Δημήτρη Ορφανό – Όραμα Δημιουργίας . Η επιθυμία για την καλύτερη λειτουργία του δήμου μας είναι η αιτία για την πρόθεσή μου να ασχοληθώ με τα κοινά δίπλα σε έναν έντιμο, αξιοπρεπή και άφθαρτο ενεργό πολίτη του τόπου μας, τον Δημήτρη Ορφανό. 

Η ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση στη νοοτροπία και στον τρόπο άσκησης της εξουσίας είναι επιτακτική. Ζητώ τη στήριξή σας ώστε να παλέψουμε και να κερδίσουμε το στοίχημα να φτιάξουμε ένα δήμο που θα σέβεται, θα τιμά και θα φροντίζει κάθε δημότη του».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ