ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ Κύτταρο - Οξυγόνο στο Φουγάρο στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:57:00 π.μ. | |
ΚΕΘΕΑ
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Πελοποννήσου ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ - ΟΞΥΓΟΝΟ με έδρα το Ναύπλιο, διοργάνωσαν τριήμερο δράσεων ευαισθητοποίησης εστιάζοντας στη θεματική «Η συμβολή της Τέχνης στην Απεξάρτηση» σε συνεργασία με το FOUGARO ARTCENTER, το οποίο ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη υποστήριξη στην υλοποίηση των εκδηλώσεών μας.
Οι δράσεις περιλάμβαναν την έκθεση του εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής με παρουσίαση κειμένων και εικαστικών έργων μελών του Πολυδύναμου Κέντρου Ναυπλίου, δημιουργίες των μελών από τις ομάδες Συμβουλευτικής Κρατουμένων στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου και στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Τίρυνθας, βιωματικό εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής για ενήλικες, εικαστικά δρώμενα, διαδραστικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους και κινηματογραφική βραδιά από την Λέσχη Κινηματογράφου του FOUGARO ARTCENTER.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα. Φλωρίκα Κυριακοπούλου, την ψυχή του Κέντρου Τέχνης ΦΟΥΓΑΡΟ, όπου εδώ και δύο (2) χρόνια στηρίζει το έργο μας τοπικά για μια ζωή με νόημα και υγιείς επιλογές.
Ευχαριστήρια θερμά στην κα. Κωνσταντοπούλου Μαρία, Υπεύθυνη Παιδείας και Δημιουργικής Μάθησης ΦΟΥΓΑΡΟ και στην κα. Κάλου Αναστασία, Σύμβουλο Κοινωνικής Προσφοράς του ΦΟΥΓΑΡΟ που ήταν ουσιαστικά δίπλα μας.

Αξιοσημείωτη η συμβολή των ανθρώπων του Κέντρου Τέχνης ΦΟΥΓΑΡΟ, της κας. Τσεκούρα Χριστίνας Υπεύθυνης του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής και του κο. Ιωάννη Τσιόδρα Υπεύθυνου Βιβλιοθήκης του ΦΟΥΓΑΡΟ, που ήταν αρωγοί στο τριήμερο δράσεων μέσα από ενεργή συμμετοχή, όπως επίσης και για την ευαισθητοποίησή τους απέναντι στο έργο μας όλο το διάστημα της συνεργασίας μας. Ευχαριστούμε και την εικαστικό κα. Καλλιόπη Σταματάρη για το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι.
Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες στον εικαστικό – καλλιτέχνη με μεγάλη συνεισφορά στο έργο του ΚΕΘΕΑ, κο. Μανώλη Χάρο που μας τίμησε με την παρουσία του στα εγκαίνια της εκδήλωσής μας.

Τέλος ευχαριστούμε τον Υπεύθυνο και το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ που βρέθηκαν στο Ναύπλιο για να στηρίξουν τις δράσεις μας.
Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ απευθύνεται σε ανθρώπους με διαφορετικές μορφές εξάρτησης και στις οικογένειές τους μέσα από ένα δίκτυο υπηρεσιών σε διαφορετικές πόλεις της Πελοποννήσου (Καλαμάτα, Ναύπλιο, Πύργο, Πάτρα).

Το μήνυμα της φετινής καμπάνιας του ΚΕΘΕΑ «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» έγινε πράξη και νοηματοδοτήθηκε μέσα από τη συνεργασία και την αλληλεπίδραση μελών, προσωπικού, εθελοντών και ανθρώπων που στηρίζουν σταθερά το έργο του ΚΕΘΕΑ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ