ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Ναύπλιο: Συγκινητική συνάντηση των ιστορικών σωματείων Διοβουνιώτη Άριας και Εθνικού Πειραιώς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:14:00 μ.μ. | | |
Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές
Μία όμορφη ποδοσφαιρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου μεταξύ δύο ιστορικών σωματείων, του Διοβουνιώτη Άριας και του Εθνικού Πειραιώς.
Η ομάδα της Άριας κλείνοντας τα 100 χρόνια από την ίδρυση της, είχε να κάνει αγώνα παλαιμάχων από το 1996.
Το θέαμα που προσέφεραν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν άψογο με πολλές συγκινήσεις.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με βραβεύσεις με την πρώτη να γίνεται στον Στέλιο Ρασιδάκη, αργότερα παίκτη του εθνικού, την δεύτερη στο Νίκο καραβίδα αργότερα παίκτη του Παναθηναϊκού, του Όφη και του Πανιωνίου.
Επίσης μετάλλια έλαβαν ο Γεώργιος Αγγελόπουλος και ο Αποστόλης Μπακογιάννης.
Τιμητική πλακέτα παρέλαβαν ο Δημήτρης Σπηλιώτης όπου ήταν και ο πρώτος πρόεδρος του Διοβουνιώτη και επίσης πλακέτα παρέλαβε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για τον αείμνηστο πατέρα του Ιωάννη Κωστούρο, όπου ήταν ο δάσκαλος του χωριού και πρόεδρος της ομάδας προωθώντας το ευ αγωνίζεσθε στα παιδιά. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε το μέλος του ΔΟΠΠΑΤ Βούλα Βαμβακά Τζαβάρα, συντοπίτισσα και Αριώτισσα.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμαρχο κο Κωστούρο για την παρουσία του που είναι πάντα δίπλα μας σε ό,τι ζητήσουμε, τον ΔΟΠΠΑΤ, τον αιώνιο Προπονητή μας Παναγιώτη Βαμβακά που είναι ακόμα η ψυχή της ομάδας, τους κύριους Ψύχα και Τσιρίκο, Τσακνάκη Γιώργο, Ιωάννη Βαμβακά και Νίκο Μερζιώτη και όλους όσοι βοήθησαν να γίνει αυτή εκδήλωση.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ομάδα παλαιμάχων του Εθνικού Πειραιά για την αποδοχή της πρόσκλησης και μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τον Γιάννη Αντωνόπουλο για την όλη του βοήθεια στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους με υγεία.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Α.Ο. ΔΙΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ