ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Ο Μανώλης Κονταρός ταξίδεψε το Ναύπλιο με την μουσική του στην καρδιά της Κρήτης (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:02:00 π.μ. | |
κρητικός λαουτίστας
Ο Μανώλης Κονταρός ξεσήκωσε τον κόσμο που παρακολούθησε την  συναυλία του στο λιμάνι του Ναυπλίου το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουλίου 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ με τίτλο "Πολιτιστικό καλοκαίρι 2023".
Την εκδηλωση που παρακολούθησαν πλήθος ντόπιων και επισκεπτών της πόλης, ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Μανώλης Πατεράκης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι ,κα.
Ο Μανώλης Κονταρός είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και λαουτίστας. Ο Κρητικός Μανώλης Κονταρός, ο οποίος με τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει ταξίδεψε όσους παρακλούθησαν την συναυλία  στα Κρητικά παραδοσιακά τραγούδια, στη μαγεία του ριζίτικου και στα μεθυστικά μονοπάτια του δημοτικού τραγουδιού. 
Ο Μανώλης Κονταρός ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά έχοντας ως πρότυπα τον Νίκο Μανιά και τον Μανώλη Κακλή. Σταθμός στην καριέρα του ήταν η 18ετή συνεργασία του με τον λυράρη Γεώργιο Τσουρουπάκη με τον οποίο ηχογράφησαν πολλά τραγούδια.

Έχει εμφανιστεί σε εκδηλώσεις στην Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και στο εξωτερικό. Τραγουδά κρητικά παραδοσιακά και δημοτικά τραγούδια. Έχει εμφανιστεί σε εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Κρήτη, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας καθώς και στο εξωτερικό.

Ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των 17 χρόνων. Αρχικά γράφτηκε στη σχολή μουσικών του Ross Daily στα Χανιά, όπου και πήρε τα πρώτα του μαθήματα για το λαούτο. Επιπλέον ασχολήθηκε από μικρός και με το χορό ως πρωτοχορευτής στον καλλιτεχνικό όμιλο Αποκορώνου.
Ο Μανώλης Κονταρός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές και συνθέτες της σύγχρονης εποχής. Τα τραγούδια του είναι γεμάτα με αγάπη για την Κρήτη, τη μουσική και τη ζωή. Είναι ένας λαϊκός καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με την αυθεντική του μουσική και την ερμηνεία του.

Μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια του Μανώλη Κονταρού:
«Κρήτη μου»
«Ψηλά τα χέρια»
«Τι κι αν ήμουν»
«Απόψε θα πονέσεις»
«Μαρία»
«Σαν παλιό παλάτι»
«Αν ήσουν εδώ»
«Είσαι η αγάπη μου»
«Δεν έχω λόγια»
«Σ' αγαπώ»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ