ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από τη Β΄ Εθνοσυνέλευση στο Άστρος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:09:00 μ.μ. | |
πρόσκληση
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων 2023 του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις οι οποίες αφορούν στον εορτασμό των 200 χρόνων από τη σύγκληση της Β΄ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος Κυνουρίας.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 31 Αυγούστου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Χώρο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης μουσική βραδιά με τίτλο «Άρπα κάτω από τα φεγγάρι».

Την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στον Ιερό Χώρο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του επετειακού τόμου των 200 χρόνων από τη Β΄ Εθνοσυνέλευση, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων.
Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στην πλατεία Καρυτσιώτη θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του επετειακού μουσικού λευκώματος.

Τέλος το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 θα γίνει η προβολή της ταινίας «Φαντάσματα της Επανάστασης» έναντι του Ιδρύματος Ζαφείρη.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις οι οποίες είναι αφιερωμένες στα 200 χρόνια από τη Σύγκληση της Β΄ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος Κυνουρίας. Εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες τιμάμε και αναδεικνύουμε την ιστορία μας. Δημιουργούμε συνδετικούς κρίκους με το παρελθόν μας βάζοντας ισχυρές βάσεις για το μέλλον».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ