ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

ΚΙΑΝΑ 2023: Συνεχίζονται με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. | | | |
αφήγηση
Τα ΚΙΑΝΑ 2023 από το Μορφωτικό σύλλογο της Ν. Κίου έχουν ξεκινήσει με την ΚΕΔΑΜ συνδιοργανωτή γι αυτό και το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί την επιχείρηση για την στήριξη.

Το πρώτο διήμερο εκδηλώσεων ήταν αφιερωμένο στην τέχνη της Αφήγησης.
Στις 5 Αυγούστου, η Αφηγήτρια και Ψυχοπαιδαγωγός Σάσα Βούλγαρη αφηγήθηκε Μικρασιάτικα παραμύθια με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Στις 6 Αυγούστου υλοποιήθηκε ένα ταχύρρυθμο βιωματικό σεμινάριο από την ίδια, στο Λαογραφικό Μουσείο Νέας Κίου.
Στις 7 Αυγούστου ο Λεωνίδας Βατικιώτης Δρ. Οικονομολόγο και Δημοσιογράφος. μίλησε για τον πόλεμο στην Ουκρανία, τις αιτίες που ξεκίνησε και τις συνέπειες του, με προβολή σχετικού υλικού, ποίηση, μουσική και άλλες παρεμβάσεις. Η Εσπερίδα αυτή με θέμα «Θυσία οι λαοί της Ευρώπης στο βωμό της Ουκρανίας» σίγουρα έδωσε ερεθίσματα μελέτης και έρευνας τέτοιων γεγονότων που παρακολουθούμε σε όλο τον κόσμο.
Σήμερα 9 Αυγούστου και ώρα 8.30μμ στην αυλή του Μορφωτικού συλλόγου επιστημονικά στελέχη από το Κέντρο Ελπίδα Ζωής θα κάνουν ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Ενισχύοντας τα παιδιά μας στην αποδοχή της διαφορετικότητας, ενισχύουμε την αυτοεκτίμησή τους».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ