ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

6η ΛελέΚιος Φιέστα: Ξεκινάει στην Αργολίδα το απόλυτο διονυσιακό ξεφάντωμα του καλοκαιριού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:47:00 μ.μ. | |
6η ΛελέΚιος Φιέστα
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η ΛελέΚιος Φιέστα διοργανώνεται την Παρασκευή 04 και το Σάββατο 05 Αυγούστου, στην παραλιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου. 

Την Παρασκευή, ο Σωκράτης Μάλαμας και η υπέροχη Ιουλία Καραπατάκη, συναντούν τους Γκιντίκι και την «χάλκινη» υπερ–κολεκτίβα Αγία Φανφάρα σε μία βραδιά, όπου οι παρευρισκόμενοι θα χορέψουν με την ψυχή τους.

Το Σάββατο, η ένταση ανεβαίνει με τον καταιγιστικό Γιάννη Αγγελάκα & 100°c, Παύλο Παυλίδη & Hotel Alaska, τους τρομερούς Planet of Zeus και τους Desert Monks! Η Νέα Κίος σας περιμένει όλους στο απόλυτο διονυσιακό ξεφάντωμα του καλοκαιριού.
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 14 Ιουλίου και συνεχίζεται.

 Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας σε κάποιο από τα σημεία προπώλησης σε Ναύπλιο, Αθήνα, Άργος, Κόρινθο, Τρίπολη, Άστρος και Νέα Κίο. Το κόστος για το ημερήσιο εισιτήριο 15€. Το εισιτήριο διημέρου κοστίζει 25€.

Σημειώνεται πως φέτος, η ΛελέΚιος Φιέστα μετακομίζει λίγα μέτρα πιο δίπλα, καθώς η καταπληκτική παραγωγή έχει στηθεί σε ένα όμορφο και ανανεωμένο χώρο. Στα εισιτήρια και στο έντυπο υλικό υπάρχει QR code για να το βρείτε πολύ εύκολα.

H διοργάνωση γίνεται από τον Α.Ο. Αργοναύτης Νέας Κίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ