ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Δήμος Επιδαύρου: Μαγευτικό μελωδικό ταξίδι στο Λυγουριό από τον "Καββαδία"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:53:00 π.μ. | | |
συναυλία
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου - Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας παρουσίασε ένα μαγευτικό μελωδικό ταξίδι, την Τρίτη 1η Αυγούστου 2023. 
Η Κέλυ Καρμοίρη (βιολί - πιάνο - τραγούδι) και ο Τάκης Χριστοφιλέας (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα - τραγούδι) μας ταξίδεψαν σε μια καλοκαιρινή βραδιά αφιερωμένη στο Αυγουστιάτικο φεγγάρι.
 Ευχάριστη έκπληξη η Αγγελίνα Παπαδοπούλου όπου με τη δροσερή φωνή της αποδεικνύει πως υπάρχουν και νέα ταλέντα στο χώρο αυτό. 
Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στο παλιό αλώνι (Ρουμπέλι), στο Λυγουριό, σε έναν χώρο με υπέροχη θέα ψηλά στο χωριό και το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμα του Συλλόγου, σιγοτραγουδώντας καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς. 
Το όμορφο τοπίο, λουσμένο από το φως της πανσελήνου, σε συνδυασμό με τις μουσικές αποχρώσεις δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα! 
Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια Κορωνιώτη για την παραχώρηση του χώρου, το Δήμο Επιδαύρου και την Κοινότητα Λυγουριού για τη γενικότερη υποστήριξή τους, τoυς Μιχάλη και Φίλιππο Καλαματιανό για την ηχητική κάλυψη, το «Studio Aisopos» για τη φωτογράφιση, το ανθοπωλείο «Χριστίνα» για τη διακοσμητική συμβολή καθώς και το Γιώργο Οψιμούλη - «All Day Bar-Bistrot Amadeus» για την υποστήριξη. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου Φώτης Οψιμούλης, οι Αντιδήμαρχοι Γεωργία Τουρλούκη, Ηλίας Μαργιόλας και Κώστας Γαλάνης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λυγουριού Ευγενία Λιούγκα, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. Γιώργος Παύλου, ο Πρόεδρος της επιχείρησης πολιτισμού του Δήμου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) Τριαντάφυλλος Κρέτσης, ο π.Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. Ευχαριστούμε τέλος τα μέλη του Συλλόγου και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ