ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Γ. Δρούγκας: Θα διαψεύσετε την υπηρεσία του Δήμου κ. Ορφανέ ή θα ζητήσετε συγγνώμη;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:16:00 μ.μ. | |
Γ. Δρούγκας
1. Όπως προκύπτει από επίσημο έγγραφο του Δήμου με την υπογραφή του νομικού υπευθύνου της Οικονομικής Υπηρεσίας, οι καταγγελίες μέσω τύπου πως ο Δήμος υστερεί στην είσπραξη των εσόδων του προϋπολογισμού 2023, είναι ανυπόστατες.


Το έγγραφο δεν δέχεται καμιά αμφισβήτηση από κανέναν υποψήφιο ο οποίος αγωνίζεται απεγνωσμένα να διαφημίσει τον εαυτό του ενώ διασύρεται από αυτούς που τον καθοδηγούν!
Σε καμία περίπτωση δεν μας χαροποιεί που ένας υποψήφιος δήμαρχος εκτίθεται τόσο άσχημα, παρασύρεται τόσο δραματικά και αναγκάζεται να υποπέσει σε τέτοια σφάλματα.

2. Οι διαρκώς εμφανιζόμενες κραυγές διαμαρτυρίας για δήθεν αστοχίες, ατασθαλίες, κίνδυνοι πτώχευσης και διαφθοράς στον Δήμο Ναυπλιέων, αποδεικνύονται διαρκώς ψευδείς, κατασκευασμένες για προπαγανδιστικούς προεκλογικούς λόγους.

3. Η παράταξη Ναύπλιο Επόμενη Μέρα επιστρέφει τη λάσπη που δέχεται καθημερινά μέσω του τύπου με ψεύδη, δόλο και παραπληροφόρηση.

Οι πολίτες που διαβάζουν, καταλαβαίνουν και κρίνουν την απελπισμένη απόπειρα της αντιπολίτευσης να σπιλώσει τη δημοτική αρχή με ψέματα, μιας και δεν μπορεί να συμμετέχει σε σοβαρό πολιτικό διάλογο για το πραγματικό δημόσιο συμφέρον, που βασίζεται στην αλήθεια, σε πραγματικά δεδομένα.

Αφήνουμε στην κρίση των δημοτών, τους λασπολόγους, που ζημιώνουν συστηματικά τον τόπο που ζούμε, το μέλλον των παιδιών μας.

ΥΓ1. κ. Ορφανέ θα διαψεύσετε την υπογράφουσα νομικά υπεύθυνη εσόδων του Δήμου ή θα ζητήσετε συγγνώμη;

ΥΓ2: ο αντιδήμαρχος Οικονομικών δεν μπορεί να είναι συνομιλητής σας; Δεν είναι αρκετός για εσάς;

ΥΓ3: για τις διευκρινίσεις στο θέμα της Μαρίνας ζητήσατε έγκριση ή να απευθυνθούμε στον εταίρο σας;

Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι δημοτικές υπηρεσίες δεν μπορούν να ασχολούνται με ερωτησούλες εντυπωσιασμού μέσω socialmedia για τον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, που θέλει να αυτοδιαφημισθεί στον τύπο και στις ιστοσελίδες. Πιστεύουμε ότι οι πολίτες το καταλαβαίνουν και κρίνουν αναλόγως.

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Ναυπλιέων
Δρούγκας Γεώργιος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ