ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Αναβάλλεται η εκδήλωση με τον Μ. Βαρβιτσιώτη στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 π.μ. |
Αναβολή
Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να διεκπεραιώσω την εκδήλωση που έχω αναλάβει με δική μου πρωτοβουλία για να μιλήσει οκ. Υπουργός στο Βουλευτικό Αργολίδας.

 Την εκδήλωση αυτήν την έχω φανταστεί σαν μια τιμή προς τους αγωνιστές του 21, οι οποίοι δώσανε το αίμα τους για μας. Ο κ. Βαρβιτσιώτης είναι ιστορία για την Ελλάδα μας και για την Ευρώπη.

Το θέμα της εκδήλωσης το έχω παρακολουθήσει στη Ι.Μ.Περιστερίου .

 Στο συνέδριο μίλησαν καθηγητές πανεπιστημίου και μάλιστα θεολόγοι. Ανάμεσά τους ήταν και ο Υπουργός κ. Βαρβιτσιώτης και πραγματικά μου έχει κάνει πάρα πολύ εντύπωση. Μίλησε για το θέμα και καλύτερα και από τους θεολόγους και είχα την τιμή να τον προσκαλέσω. 

Έκτοτε έχω πάει 4 φορές σε εκδηλώσεις στο Περιστέρι και έλεγα τα νέα στον κ. Υπουργό τα της οργάνωσης. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την τιμή που δέχθηκε να μας έρθει, φυσικά έκτοτε δεν μίλησα με τον κ. Υπουργό και υπέθεσα, ότι μπορεί να μας έρθει. 

Πάντα είχα το ρίσκο , στο ότι μπορεί και να μην έρθει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Ναυπλίου και ιδιαίτερα την κ. Ράλλη Μαρία για την κατανόηση και τη συνεργασία και όλους ειλικρινά του Δήμου να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Φυσικά οι ευχαριστίες μου πηγαίνουν και στον Δήμαρχο κ. Κωστούρο.

Ζητάω συγνώμη γιατί μου έτυχαν κάποιες εργασίες που είναι αδύνατον να ασχοληθώ με το θέμα. 

Ζητάω συγνώμη και από τους φίλους μου ακροατές , οι οποίοι με ενεθάρρυναν και με συνεχάρησαν για αυτήν την εκδήλωση. Φυσικά το σίγουρο ήταν, ότι θα την έκαμνα μόνος μου και οκ.

 Υπουργός ούτε καν γνώριζε το πότε θα γίνει. Έλεγε ναι εδώ και ένα χρόνο , αλλά πότε ήταν αδύνατον να οργανωθεί. Με δική μου πρωτοβουλία ανέλαβα το ρίσκο και το διοργάνωσα, αλλά λόγω των προβλημάτων που μας έτυχαν το ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ  ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Ευχαριστώ όλους τους φίλους μας και εύχομαι να περνάτε καλά και με υγεία πάντοτε. Ας μην ξεχνάμε την ανθρωπιά στη ζωή μας. Ο κόσμος είναι όμορφος μόνο με αξίες και κατανόηση ο ένας στον άλλο. Σε όλους εύχομαι καλό και ευλογημένο βράδυ.

Με τιμή Δ.Μπαλτατζής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ