ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Ο Γιάννης Ρέππας από το Μάνεση Αργολίδας υποψ. περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:28:00 μ.μ. |
υποψήφιος
Ονομάζομαι Ρέππας Γιάννης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μάνεση Αργολίδας.

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

Εκλέγομαι στη συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2010 έως σήμερα, έχοντας διατελέσει μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου την περίοδο 2020-2022.

Τα τελευταία 20 χρόνια ζω στην Αθήνα.

"Οι αμέτρητες ώρες στην κίνηση των δρόμων, οι συνεχώς μειούμενοι πνεύμονες αστικού και δασικού πρασίνου, η αναξιοκρατική διαχείριση κονδυλίων της Περιφέρειας, έγιναν προβλήματα που επηρεάζουν καθοριστικά την καθημερινότητά μου.

Έτσι λοιπόν, μέσα στη γενικότερη έλλειψη οράματος, έρχεται να προστεθεί και η διαχειριστική ανεπάρκεια των θεμάτων της καθημερινότητας, χειροτερεύοντας συνεχώς την ποιότητα ζωής κάθε πολίτη της Αττικής.

Δεν μπορούμε να μένουμε άλλο αδιάφοροι.

Εδώ και κάποιους μήνες, με προτροπή ενός, κατά γενική ομολογία επιτυχημένου Δημάρχου, του πρώην Δημάρχου Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργου Ιωακειμίδη, συνθέτουμε δυνάμεις προκειμένου να δώσουμε ξανά μέλλον και προοπτική στην Περιφέρεια Αττικής.

Καταρτίζουμε ένα πολυσυλλεκτικό περιφερειακό ψηφοδέλτιο, με σκοπό μία νέα Περιφερειακή Διοίκηση ΣΥΝΩΝΥΜΟ της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Στις εκλογές του Οκτώβρη δεν έχει κανένα νόημα ένας τρίτος γύρος ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ των κομμάτων, μιας και τα ποσοστά τους μετρήθηκαν πρόσφατα, και μάλιστα δύο φορές.

Ζητούμενο όλων μας πρέπει να είναι να βγουν καλοί Δήμαρχοι και καλοί Περιφερειάρχες προκειμένου να βελτιώσουν τη ζωή μας. Αιρετοί που εκλέγονται και λογοδοτούν στο λαό και μόνο. Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες που δεν είναι υπάλληλοι κομμάτων, ώστε να πρέπει ανά πάσα στιγμή να αποδείξουν την κομματική τους πειθαρχία.
Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, αποφάσισα να ανταποκριθώ θετικά στην τιμητική πρόσκληση του Γιώργου Ιωακειμίδη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του, στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ