ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Ο Γιώργος Μπινιάρης στη "Ναυπλία Ενωμένη" με όπλο τις γνώσεις και την εμπειρία του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:10:00 μ.μ. | |
υποψήφιος
Ονομάζομαι Γιώργος Μπινιάρης και ζω στο Ναύπλιο. Είμαι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) και κατέχω Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στα "Νέα Υλικά και Τεχνολογίες στο Σχεδιασμό Έργων" από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΔΠΘ.

Ως μελετητής μηχανικός έχω εκπονήσει πολλές τεχνικές μελέτες δημόσιων και ιδιωτικών έργων στο νομό Αργολίδας και εργάστηκα σε ευρωπαϊκά προγράμματα του 1ου ΚΠΣ στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Ως επιβλέπων και μελετητής μηχανικός συμμετείχα σε έργα στερέωσης, αποκατάστασης και ανάδειξης αρχαιολογικών χώρων του Υπουργείου Πολιτισμού.

Διατέλεσα ειδικός σύμβουλος του Νομάρχη Αργολίδας σε θέματα τεχνικών έργων και πολεοδομικών θεμάτων, ειδικός σύμβουλος της περιφερειακής διοίκησης Αργολίδας, τεχνικός σύμβουλος του Δήμου Κουτσοποδίου και Δήμου Επιδαύρου. Από το 1990 διατηρώ τεχνικό γραφείο μελετών - κατασκευών ιδιωτικών και δημόσιων έργων.

Η απόφαση μου να συμπορευτώ με το Δημήτρη Παπαδημόπουλο και τη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» εκπορεύεται από την επιθυμία μου να προσφέρω στον τόπο μου με όπλο τις γνώσεις και την εμπειρία μου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ