ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Γιώργος Κιμπούρης με τη "Ναυπλία Ενωμένη"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:12:00 μ.μ. | |
υποψήφιος
Γεννήθηκα το 1977 στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Μάνεση της δημοτικής ενότητας Μιδέας. Τα τελευταία χρόνια μένω στο Ναύπλιο.

Είμαι ιδιοκτήτης καταστήματος τυχερών παιχνιδιών ΟΠΑΠ στην Αγία Τριάδα από το 2003 έως και σήμερα.

Από τα σχολικά μου χρόνια άρχισα να ασχολούμαι με τα κοινά συμμετέχοντας στα μαθητικά συμβούλια. Αργότερα στον επαγγελματικό μου στίβο ανέπτυξα πλούσια κοινωνική και συνδικαλιστική δράση καθώς υπήρξα ιδρυτής και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ Αργολίδας και αντιπρόσωπος στην πανελλήνια ομοσπονδία ΠΟΕΠΠ. Υπηρέτησα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ως μέλος ΔΣ δύο ποδοσφαιρικών ομάδων του νομού και είμαι μέλος διαφόρων συλλογικοτήτων.

Σε όλες μου τις κοινωνικές δράσεις είχα ως γνώμονα την ειλικρίνεια, το αίσθημα δικαίου και την ανάγκη της προσφοράς με αμεροληψία και ανιδιοτέλεια. Με το Δημήτρη Παπαδημόπουλο γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά. Χωρίς δεύτερη σκέψη, λοιπόν, αποδέχτηκα την πρότασή του να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ»για έναν Δήμο όπου η διαφάνεια, η ισονομία, η αξιοκρατία και η συμμετοχική δημοκρατία θα είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ