ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Με τεράστια επιτυχία η συναυλία του Γ. Πλούταρχου στο Ναύπλιο - Χιλιάδες θεατές τον αποθέωσαν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:52:00 μ.μ. | | |
λιμάνι Ναυπλίου
Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ στο πλαίσιο των θερινών εκδηλώσεων διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία την Τετάρτη 9 Αυγούστου μεγάλη συναυλία με τον σπουδαίο τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος καλωσόρισε τον μεγάλο Γιάννη Πλούταρχο στο Ναύπλιο και του ευχήθηκε να συνεχίσει να μας χαρίζει και άλλες μεγάλες επιτυχίες.
Η παρουσία χιλιάδων θεατών στη Θέση Π, απέναντι από το μαγευτικό Μπούρτζι στο λιμένα Ναυπλίου, ήταν συγκλονιστική και ο σταθερά αγαπημένος του κοινού για περισσότερο από δύο δεκαετίες, ερμηνευτής Γιάννης Πλούταρχος μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα μάγεψαν το κοινό και μας παρέσυραν σε ένα μουσικό ταξίδι με πολλές λαϊκές επιτυχίες και αγαπημένες μπαλάντες περασμένων δεκαετιών.
Στο Δήμο Ναυπλιέων επενδύουμε στον πολιτισμό ως κύριο δείκτη προόδου. Το πολιτιστικό κεφάλαιο της πόλης θα συνεχίσουμε να το στηρίζουμε και να το εμπλουτίζουμε με δράσεις, παρεμβάσεις και εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου τονώνοντας την εξωστρέφεια και την φήμη του Δήμου μας ακόμα περισσότερο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ