ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Γιατί με την "Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου";

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:38:00 π.μ. | |
Γιώργος Δεληγιάννης
Γιατί είμαστε η μόνη ρεαλιστική, μαχητική, αξιόπιστη απάντηση, απέναντι στην πρόκληση των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Γιατί είμαστε η αγωνιστική επιλογή που μπορεί να κάνουν οι Δημότες του Ναυπλίου.

Απέναντι σε όλους τους άλλους που ντρέπονται για την πολιτική τους ταυτότητα και κρύβονται πίσω από τη λέξη «ανεξάρτητος» ενώ συμφωνούν και στήριξαν όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές και το θεσμικό πλαίσιο που λειτουργεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση που στην κυριολεξία κατάργησε το αυτοδιοίκητο και έκανε τους Δήμους το μακρύ χέρι της εκάστοτε κυβέρνησης.

Γιατί ο συνδυασμός μας εκφράζει συνέπεια, συνέχεια, αγωνιστικότητα.

Για να μπει φρένο στη φορολεηλασία, να πάρουν ανάσες εργαζόμενοι και μικρο-επαγγελματίες, με μεγάλη μείωση των τελών σε κατοικία και επαγγελματική στέγη.

Για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού απέναντι στην υποστελέχωση, που οδηγεί στο κλείσιμο και την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του δήμου.

Για τη δημιουργία και στελέχωση κοινωνικών υπηρεσιών, για την προστασία των παιδιών, των ευάλωτων ομάδων και των αναπήρων.

Για να ικανοποιηθούν λαϊκές διεκδικήσεις για ελεύθερους χώρους, χώρους πρασίνου, αναψυχής, πολιτισμού και αθλητισμού. Για να μην ξεπουληθούν η Καραθώνα, η Ψιλή Άμμος, το Στρατόπεδο σε επιχειρηματικούς ομίλους.

Με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" για να προστατευτούν οι πηγές της Λέρνης, να σωθεί και να εκσυγχρονιστεί το φράγμα του Ανάβαλου που δίνει ζωή στα χωράφια και στις καλλιέργειες του Δήμου μας. Για να μην μετατραπεί ο Αργολικός κόλπος σε μια μολυσμένη και τραυματισμένη θάλασσα. Για να μείνει ζωντανός ο υγροβιότοπος και οι επισκέπτες του. Για να μπορούμε το χειμώνα στην όμορφη πόλη μας να αναπνέουμε καθαρό αέρα και όχι τα σύννεφα καπνού από τα πυρηνελαιουργεία της παραλιακής.

Για να είναι προτεραιότητα η σχολική στέγη, σε έναν δήμο όπου πάνω από το 50% έχουν ηλικία άνω του μισού αιώνα, χωρίς κανέναν προσεισμικό έλεγχο από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου. Μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές, κάνουν μάθημα σε κοντέινερς και σε παρακείμενα ενοικιαζόμενα κτίρια.

Με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" για να μην κοιμούνται οι φοιτητές και οι καθηγητές των τμημάτων του πανεπιστημίου Πελοποννήσου της πόλης μας στα παγκάκια, αφού η μάστιγα του airbnb έχει λεηλατήσει τα πάντα, χωρίς όρους, προϋποθέσεις και ελέγχους.

Με την "Λαϊκή Συσπείρωση" γιατί η απάντηση στον ρατσισμό, στην ξενοφοβία, στην ομοφοβία απαιτεί συλλογικό και οργανωμένο αγώνα Ελλήνων και μεταναστών στον Δήμο που ένα μεγάλο ποσοστό του μόνιμου πληθυσμού είναι μετανάστες. Αλλά και οργάνωση παντού για ίσα δικαιώματα, για το δικαίωμα στην ιθαγένεια, για ισότιμη πρόσβαση στη γνώση, στον πολιτισμό.

Γιατί με την Λαϊκή Συσπείρωση δημοτική αρχή θα χτίσουμε ένα μεγάλο δίκτυο αλληλεγγύης, με τα συνδικάτα, τους Φοιτητικούς Συλλόγους, τους Συλλόγους Γονέων τα Μαθητικά Συμβούλια, τα αθλητικά σωματεία, τα πολιτιστικά στέκια και τους συλλόγους, για να μην πλειστηριαστεί κανένα λαϊκό σπίτι στο Δήμο μας, για να μην πεταχτεί καμιά οικογένεια με έξωση στο δρόμο, για να έχουν όλες οι λαϊκές κατοικίες ρεύμα και νερό.

Για να έχουν ΟΛΑ τα παιδιά δικαίωμα στην μόρφωση στον αθλητισμό και στον πολιτισμό.

Γιώργος Δεληγιάννης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ