ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Στην Ισπανική Θέλτα ο Τάσος Δουβίκας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:31:00 μ.μ. | | |
ποδοσφαιριστής
Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, Τάσος Δουβίκας, έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Η Θέλτα Βίγκο ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου φορ, ο οποίος ξεκινάει την περιπέτεια του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Τ. Δουβίκας πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ της Eredivisie με την φανέλα της Ουτρέχτης και εξαργύρωσε την απόδοση του με μεταγραφή στη Lα Liga! Η Θέλτα θα καταβάλει στους ολλανδούς 12 εκατ. ευρώ για τον Ελληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αγωνιστεί 15 φορές με την Εθνική μας Ομάδα και έχει πετύχει ένα γκολ.

Ο Τάσος Δουβίκας έχει γεννηθεί στο Άργος και κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών από τον κ. Φαν’τ Σχιπ για τους αγώνες με την Ισπανία και την Γεωργία στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, καθώς και για το φιλικό με την Ονδούρα. Στην Super League αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 18 ετών τον Αύγουστο του 2017 με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ σημείωσε το πρώτο του γκολ τον Νοέμβριο του ίδιου έτους σε αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού.

Σε διεθνή διασυλλογική διοργάνωση έχει αγωνιστεί με τους Αρκάδες το 2018 για το UEFA Europa League (Αστέρας – Χιμπέρνιαν) και τη σεζόν 2020-21 εντάχθηκε στην ομάδα του Βόλου. Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Ουτρέχτη και από κει μεταπήδησε στην Θέλτα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ